Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Darmowy Hosting] HostMania.tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj zaprezentuje wam darmowy hosting www, na którym możemy zakładać strony bez REKLAM oraz gry przeglądarkowe :)

Hosting jest mojej własności.

Krok po kroku jak zamówić darmowy serwer www:

1.Wchodzisz w zakładkę Aktywuj

2.Podajesz dane.

4.Cieszysz się z serwera www :)

Podaję linki!:

www.hostmania.tk

www.cpanel.hostmania.tk

Dlaczego rejestracja nie jest zautomatyzowana? Ponieważ chcę uniknąć idiotów którzy będą maskarycznie przeciążać serwer itp.. Zapraszam! :)

PS: Strona jest jeszcze w budowie!

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam reseller'a, domena PL mi narazie nie potrzebna bo TK mi wystarcza. Jak mówiłem, strona jest tymczasowa :) Zaoferuje pierwszym 3 osobom 50gb transferu oraz 3 gb dysk ;)

Jak już zgłoszą się te osoby, zmniejsze dostępne parametry do 200 mb dysk oraz 20 gb transferu :)

@EDIT W zakładce Aktywuj teraz, możemy się zarejestrować :)

Opublikowano

To dobra, w takim razie ustawie miejsce na 1 GB, ale fakt, faktem jak mówił Kongo. Nikt nawet prawie tylu nie zużyje..

@Edit Zwiększyłem dysk do 1GB oraz transfer do 50 gb ;) Kodowanie regulaminu potem zmienię.

Opublikowano

w regulaminie zmien na kodowanie utf-8 bo polskich znakow nie ma

nie obraz sie ale dla mnie to troche do d... bo na 000webhost jest 1.5gb 100gb m/c i tez mozna stawiać gry.

Wiesz, wolisz hosting z którego korzysta tysiące osób i stronki dosyć długo się ładują? Czy hosting z którego nie wiele osób korzysta i jest szybki?

Moim zdaniem jak na hosting bez reklam to i tak dużo oferuje :>

@Edit Informuję że zapomniane, nie używane strony usuwam ;)

W zakładce Login można się zalogować odrazu do CPanelu !

Opublikowano

jak bys mogł wytlumacz

zaloze strone jak wgl bez problemu bd chodzic to sie przerzuce na twoj hosting :D

Chodzi mi o to, że jak ktoś wsadzi tam strone i poprostu o niej zapomni, będzie tylko zapychała miejsce to usunę. Rozumiesz? :)

Opublikowano

Zaraz pokombinuje by było inaczej niż tak jak napisałeś. Najlepiej podepnij sobie jakiś alias lub domenke z dot.tk

Opublikowano

Ale ten Kongo niegrzeczny ^^ Narazie nikt na poważnie nie korzysta z mojego hostingu, wiem co robić z ludźmi którzy stwarzają problemy. Narazie jestem lekko zajęty, za godzinke ustawie ;)

Opublikowano

Okej. Mail jest. Jeszcze można by zabezpieczyć hosting ,ale nie wiem jak :

Raz skacząc sobie po stronach wchodzę w stronę ,która mogła mieć to co mnie interesuje.

Wchodzę i pisze Loading...please wait.

Czekam 10 sekund, 20, 30. Wkurzam się i patrze w kod. Nie znam się na pisaniu wirusów itd. ,ale po zobaczeniu w kod powiedziałem O kur:)a - przesłał trojana przez JS.

Opublikowano

Nie to żebym się chwalił czy coś, ale mam ojca który pracuje w firmie w której jest łapanka hakerów :) Tak pozatym, wątpie że komuś by się chciało włamywać na mój hosting.

Opublikowano

Właśnie jakaś awaria, zaraz się tym zajmę. Podejrzewam DDoS'a :)

@EDIT Cpanel działa poprawnie, reszta też. Problem jest z stroną główną. Zaraz naprawię.

Opublikowano

Website hostmania.tk has been successfully installed on the server.

Please delete the file "default.php" from the public_html folder and upload your website by using FTP or web based File Manager.

Below you can see your current files in public_html folder.Nada

cos nadal off:/

Zapraszam na mój serwer

Opublikowano

Informuję, że strona może być troche po angielsku gdyż nie mam czasu, bo wyjeżdżam na pare dni i muszę się wyszykować. Nie było żadnej awarii tylko coś się z stroną zrypało

ps: Nie mam hostingu w NiceShoot :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...