Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslicie o Ruskach ? I pare pytań

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to chyba najwieksza liczba slabych graczy. Potrafia cała gre zepsuć , jak trafi sie dwóch to przeważnie jest przegrana. Są dobrzy niektórzy ale to rzadkość. Ja ich nazywam RAMBO-ruski bo myślą że są jak Rambo oni sami na reszte graczy ....

Czy też tak myślicie ??

A i jeszcze pare pytań aby nie robić kolejnego tematu.

- co ile pojawia się smok dokładny czas podobnie do reda i blue ??

Z góry dzięki ..

Opublikowano

Smok chyba co 7 minut a blue i red co 5 od zabicia tak mi się wydaje , co z ruskami coraz Ciężej myślę nad przenosinami na server west bo tu ruski mi ELO tak zjechały , że szkoda gadać czy to grałem mida czy supporta i tak miałem trolla -.-

Opublikowano

Raz użalacie się nad polakami teraz nad ruskami....

Nauczcie się grać tak, aby ciągnąć rozgrywkę samemu, wtedy taki jeden trolol rusek nie jest dla nas niczym wszczególnym...

Kto jest be przegranej niechaj pierwszy rzuci kamień (Jabebot rzucił głazem).

wikmk9.jpg

Opublikowano

@2UP to wygraj z 2 ruskimi trollami, ja swoją linię pięknie cisnąłem, mid też wygrywał, a na topie i w jungli jakieś ruski się znalazły, że przy gankowaniu pod własnym turretem obaj padali, taka akcja koło 12 razy i riven potem staty 25/0, wygrasz z taką to pozdrowienia ;>, no i oczywiście po tylu dedach leave ...

Opublikowano

Właśnie przez takich ludzi jak ruscy i inni, zrobiłem nowe konto na west i muszę przyznać, o wiele lepsza jakość gry w team'ach.

Polecam West'a lepszy styl gry, nie ma tylu flejmów i trolli.

Co do czasu respawn'u to tak jak @up'y napisały.

Opublikowano

Po 25 deadach już przy 10 był wart 50golda. Wogóle, ja mam czasem złe teamy ale na kogo wy trafiacie? Wy jesteście tacy nieogarnięci czy co? Tak wam się trafiają cały czas debile. Jesteście tacy biedni. Tak zarąbiście ubodzy. Jeśli ja przegeywam to zwykle mam w tym sam trochę winy ale jak tu czytam to spotykam samych pro-elo graczy, którzy byliby 2000+ gdyby nie ruskie/polaczki/trolle.

Małe Creepy: Spawn: 1:40 Respawn : 1:00

Red&Blue: Spawn: 1:55 Respawn : 5:00

Dragon : Spawn: 2:30 Respawn : 6:00

Baron Nashor: Spawn: 15:00 Respawn : 7:00

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie mówię , że jestem pro graczem ale spokojnie bym miał ELO 1500 + tak mi się wydaje , ale jak ostanio RYZE pod AD sie budował bo mu zabrałem mordekaisera -,- pozdrawiam taką gre

Opublikowano

szczerze to ruskie sa lepsze od polakow (przynajmniej na wescie) i duuuuuuuuzo wiecej osiagneli w ta gre niz polacy wiec nie wiem po co sie ich czepiac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Niestety ale to co mówi @Up jest prawdą także na eascie . Ruscy bardziej ogarniają niż niektóre ,,polaczki". Na rankedach grałem z 4 ruskami i wygraliśmy a 1 polaczek jako jungler i gra przegrana bo siedział na midzie bo sie popłakał że mordek i ezreal poszli na dół a janna full ap na mida

Opublikowano

Przed chwilą miałem dwa mecze w których doświadczyłem ruskich. W pierwszym Twitch, który na początku nic nie robił a wycarry'ował late oraz Shyvana - nieogarnięta ale swoje zrobiła. 10-3-18 Anivią

Za to w drugim meczu miałem znów dwóch ruskich. Niestety jeden wziął randomowo(!!!) Kassadina a drugi Ziggsa z teleportem i na którym budował WOTA......

Wynik? 3-10-24 Nasusem i.....

...ZWYCIĘSTWO! W early tak sobie nam szło, w midzie Kassadin i Ziggs (jak to ruscy) nieźle nafeedowali Pantheona,Olafa i Shena. Grę udało się wycarrować mi, koledze na WarWicku i jakiejś Vayne i w późnym late spod naszego inhibitora gra powoli rozkręciła się i zniszczyliśmy w końcu przeciwników. Jak widać nawet z dwoma feederami w teami można carry'ować.

Tak więc raz jest dobrze raz jest źle. Czasem ruscy nie znają angielskiego i wtedy jest problem. cóż aż wstyd się teraz przyznać że ruski mi grę carry'ował....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi u mnie o gry to tak:

-ranked 2 feederów jeden na bocie , drugi top . Oraz brak pisania ss"ów . Wynik mecz przegrany

-dominion Kartus spam q na bazie przez 7 minut stack łezki mecz przegranych zaczął grać jak mieliśmy 100 pkt ...

- normalna gra robimy ganga we wrogiej jungli tak zwana płapka bo mieli lepsze staty w drużynie 3 rusków i 1 polak. Nothilus jak zobaczył pierwsza osobe na lini i wyszedł i po gangu a tf przegrany... Aby poczekał jak ktoś wejdzie do jungli aby zrobic wiedzmy to by padł i możłiwe ze tf by się wygrało.

Opublikowano

Hahaha najpierw się użalacie nad polaczkami, teraz nad ruskimi o_O a jak ktoś już wyżej napisał - to właśnie ruscy nie polacy coś w tę grę osiągnęli :( a taki Szuszej strollował Fnatic i nic nie osiągali ostatnio. Jak nie możecie grać z polaczkami, ruskimi bo trollują to istnieje wiele gier single player! TO COŚ DLA WAS.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jestem w stanie wycarrować gre mordekaiser . sionem , trynda zbije 2-3 ale co potem jak team nie jest naffedowany -,- najgorzej mnie boli jak na AD carry sklada sie wpierw szybkość ni AD

Jestem w stanie wycarrować gre mordekaiser . sionem , trynda zbije 2-3 ale co potem jak team nie jest naffedowany -,- najgorzej mnie boli jak na AD carry sklada sie wpierw szybkość ni AD

Opublikowano

grałem ostatnio z 2 ruskami na EAST i te dwa nooby poszły na mida kiedy przegrywaliśmy przez nich bo grał solo bot. Zaczeli biegać pod ich wieże -.- i jeszcze zaczeli pisać ,że reszta teamu to nooby i nas raportować

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dlaczego nie lubię ruskich w mojej drużynie -

Feedują najmocniejszą postać - np. Fiora, dzięki czemu tank składa się jak papier.

Dlaczego lubię w przeciwnym teamie -

Składaja się jak kartony, lecz po 10 killu dostaję za nich tyle golda co za miniony ;/

Opublikowano

Grając na Elo 1300 jakiś miesiąc temu trafiłem na ruskich , grałem ranked gdzie ruscy poszly premade bot sejuani ze SMITEM NA LINII i gankplank , sejuani 0/13 , gankplank 1/9 (1 udało mi sie zabic z ulta uciekającego ) .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...