Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myslicie o Ruskach ? I pare pytań

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ruskich nienawidzę na normalu 700win miałem taki team ja- Caitlyn, Rusek- Alistar Rusek- Gangplank Midder - Annie - Kolega lee w jungle. To tak z początku ide normalnie na bota ktoś mi pinguje back i gp wraz z alistarem prują się czemu ja na bota idę, że oni są premade i ja mam wypierdalać na solo top caitlyn... Potem jeszcze poddać się nie chcieli ;o

Opublikowano

Ruskich nienawidzę na normalu 700win miałem taki team ja- Caitlyn, Rusek- Alistar Rusek- Gangplank Midder - Annie - Kolega lee w jungle. To tak z początku ide normalnie na bota ktoś mi pinguje back i gp wraz z alistarem prują się czemu ja na bota idę, że oni są premade i ja mam wypierdalać na solo top caitlyn... Potem jeszcze poddać się nie chcieli ;o

grali premade i chcieli se isc na bota alistar+gp co w tym dziwnego? na dodatek to byl normal...

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

rusek xaxa grałem z takim co mniej wiecej znał polski a ja znam ruski więc się dogadywalismy on fiddlem widmowego robi bo daje move speed (xaahhahaha) ruski to najwieksze niedorajdy lola raz mi sie trafil ogar

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

z ruskami w lolu to jak z polakami w cs, jeden zajebisty sklad a dalej daleko nic

jak sie umiec grac to i z ruskimi w teamie sie wygra

Opublikowano

Ruski są strasznie irytujący, ale można się z nich pośmiać B) Często potrafią wyjść z gry z byle powodu, to najbardziej denerwuje w ich zachowaniu.

98763533515051689628.png

Opublikowano

To tak jak z Polakami. Dużo jest trolli, jednak czasem gdy normalnie grają to są dobrzy, chociaż czasem gdy widze ich buildy to śmiać mi się chce (np. Krwawy szpon Madreda na Caitlyn jako first item -,-).

Opublikowano

~~Trolle, i tyle. Przez ten cały czas grania w lola tylko pare razy trafiłem na Rusków którzy potrafią grać. Raz byłem w teamie z Ruskami którzy byli na "Premade". To ja dziękuje:3. Irelia z ww na bocie a na midzie ich veigar. 3/16 +/- każdy z nich miał takie. Ja miałem chyba.. 5/7.. Oczywiście Defeat :<.

Ale pomyślałem sobie.. jak ja bym miał takich rusków w teamie to bym pente zrobił:D. Trudno jestem 'In Queue' wybieram postać zaczyna się gra.I co? W Enemy teamie Ruseczki! poszłem nocem w jungle i gre skończyłem gre z 16/5 + z Quadrą na koncie.

Na początku gry się przywitałem. Oni na to "Hello, Useless noob". Hmm Kto był pod koniec useless? ONI!

Ale Polacy też nie są najlepsi. Żadko trafiam na ogarniętych polaków. Więc jeżeli ktoś pisze "from?" to ja nie odpisuje nic. Później np. tak jak z moim kumplem/ami z Angli, Którzy chcieli mnie zaprosić na rankedy na premade. Wtedy powiedziałem że ja z Polski. Bo takto

wiocha się przyznawać. Bo zawsze się ktoś trafi który z tego powodu wyjdzie :P.

Btw. Polecam iść na West tamnie ma Rusków i przyjemniejsię gra, a jeżeli się trafi jakiś Polak to w większoście przypadków jest dobrym graczem bo też przyszedł na Westa z tego powodu że Poziomgraczy na East jest wkurzający. ~~

beznazwy3mg.png
Opublikowano

To tak jak z Polakami. Dużo jest trolli, jednak czasem gdy normalnie grają to są dobrzy, chociaż czasem gdy widze ich buildy to śmiać mi się chce (np. Krwawy szpon Madreda na Caitlyn jako first item -,-).

Akurat latarnię w early jak jest ciężko można składać, więc nie rozumiem Twojej wypowiedzi ;)

Zdarzają się dobrzy. Najlepiej jak się nie wychylają, piszą spokojnie po angielsku - wtedy jest wszystko ok. Ja tak robię i nie narzekam.

Gold Member

nvm

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Krwawy nie tylko Szpon Mardreda chodzi o to za ~3800 (szpony/kilof/luk 1040)

Polecam NA rusków nie ma polaków jeszcze mniej :D da się grać normalnie ludzie ogarniają lagów nie ma nie wkurzamy się aż tak często :)

Opublikowano

@up

Noobskie dzieci nie "potrafio" pisać. A no jak madredki za 3800 to inna sprawa. Cóż zdarza się i na to nic nie poradzimy :(

Ale nie tylko ruscy trollują, w każdym narodzie znajdą się jakieś trololole :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja uważam że ci ruscy są dziwni . Wylatuje ci taka Lux AD i myśli że będzie fajna . I te ich staty 1/25/12

Ten 1 kill to najczęściej KS . Jednak polacy są niewiele lepsi . Jest wiele dobrych polaków jednak 2/3 to 0 skilla . Jak kogoś ci próbuje dobić a mu się nie uda to piszą :

NOOB KS !!

Tyle z mojej strony

giphy.gif

Opublikowano

Od tego zacznijmy ze ruski z ruskim sie dogada a co innego z polakami,wiec ruscy lepiej wspolpracuja

Druga sprawa,rusek lubi byc agresywny na swoich liniach,niektorzy dobrze graja i agresywnosc im wychodzi(wiedza co ich postacie potrafia)jednakze wiekszosc z nich to osoby ktore mysla ze jak maja pro postac to wygraja 1vs1 z gorsza i sie rzucaja pod wieze i zle graja,tak samo jak z polakami.

Jedynie co mnie drazni w ruskach jak i rowniez w polakach to brak ustapien w liniach albo klotnia o linie jak sie jest last pickiem

To tyle

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak, tak. Płaczcie na rusków - to że ruscy są słabi to tylko stereotyp. Zwalanie przegranej na rusków jest najczęściej z tego powodu że przegraliście przez swoją denną grę ^^

Opublikowano

Może i stereotyp, ale dzisiaj dostałem 4 rusków do drużyny, ja im pisze po angielsku żeby mi parę razy uderzyli wiki i pulneli blue, on coś po rusku odpisał i nic nie zrobił.

Potem próbowałem gankować ale linie były tak pushniete, że nie dałem rady, a w 15 minucie linie były tak nafedowane, że nawet jak gankowałem to nie mogliśmy nic zabić.

Na końcu dawałem surrenda było ok 5 do 20+, ale oni coś po rusku napisali i nie dali i musieliśmy się męczyć do 30-40minuty.

Opublikowano

Ja grałem wczoraj z ruskiem w jungli. Przeciwny team nam kontrował dżunglę, a on zdobył pente z lekką pomocą teamu (nerf Lee). Napisał im "Putin Power" i wygraliśmy w 17 minucie.

Opublikowano

Ja dzisiaj mialem Ruska grającego Garenem pod max speed atack jedynie co potrafił robic to ks on sam zero asyst a killi 10 . A w TF trzymal się z tyłu jak ktoś mało hp to wkraczał do akcji .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...