Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie na własny serwer

PilaHarataPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem pobrałem sobie mod crafta bo stwierdziłem , że nie będe pierdzielił się z instalacją modów zauważyłem , że jest opcja stworzenia servera pomyślałem sobie "czemu nie dodatkowe fps'y się przydadzą" więc najpierw stworzyłem server bukkit lecz nie mogłem się zalogować ciągle błąd "Took to long to log in" więc stworzyłem sobie server vanilla ale ja chciałby grać z pluginami i tu mnie boli :(

Siema i nara

Opublikowano

A po co Vanillia? Nie lepiej na bukkicie i Ci by działało? Pobierz lepiej bukkita :)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

PiotrekMC czytanie ze zrozumieniem co ty z tego masz -.- ? 2 czy co ? chyba grał bym na bukkicie a nie na vanilli ale mi nie dziła coś -.-

Siema i nara

Opublikowano

@up A nie możesz pobrać gotowych plików serwerowych, a potem sobie dodać pluginy jakie chcesz -.-? Też by ci działało. I pisze się nowe zdania z dużej litery ^^

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Podaj parametry kompa.

Koleś UP nie umie, tylko spami...

Sądzę, że masz za wolnego kompa (za mało ramca) i serwer ci nie uruchomi się tym samym...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

System: WIndows XP SP3 32bit

Procesor: Pentrium 4 CPU 3.06GHz

Ram: 1GB

Więcej parametrów chyba nie trzeba bo grafika może być dupna bo przecież nie od niej zależy serwer :P

Siema i nara

Opublikowano

ale mi chodzi do 30-40 fps normalnie a chce kręcić serie filmików więc potrzebuje po 60-70 fps

na serwer daje 0,5GB i na gre mam 0,25GB i gra sie nie tnie płynna i ogólnie więc mam zapas dla systemu itp.

Siema i nara

Opublikowano

0.25 GB NA MINECRAFTA?

Toć nie dziwne, że nie działa. Raczej nie jest to wina konfiguracji Twojego serwera, tylko Twojego kompa.

Opublikowano

Minecraft wykorzystuje max 300mb więc mi styka+5**mb na serwer daje mi jeszcze 0.25gb na reszte więc jest dobrze a jak mam wpisać tego localhost'a bo próbowałem i na sieci lokalnej stawiać (udostępniam neta tym kompem i gram na nim) i na Hamachi więc nie wiem co jest

Siema i nara

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...