Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin w Minecraft Multiplayer

krzysiek987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, ponieważ nie mogę zrobić tak aby inni widzieli mojego skina na multi, za to mam tak, że wgrany skin przeze mnie jest widoczny na każdym graczu którego widzę (ja też go mam ale nikt tego poza mną nie widzi). Oto co zrobiłem:

-otworzyłem winrar'em pliczek minecraft znajdujący się w %appdata%->.minecraft->bin i zastąpiłem skina podstawowego na skina mojego.

Pomoże ktoś abym mógł wgrać skina żeby inni go widzieli ? Chodzi mi o wersje premium na multi !!!

Opublikowano

Nie da się tak. Żeby mieć skina trzeba kupić Premium za ok. 100 zł. Słyszałem, że są sposoby (programy), które umożliwiają mieć skina na piracie, ale nie pamiętam nazwy :/

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że kupiłem konto premium... Mam problem "tylko" z tym aby inni widzieli tego skina. Nie wiedziałem, że będzie z tym taki problem. Oglądam te filmiki na yt to oni rejestrują się na różnych dziwnych stronach i wgrywają tam te skiny ale wątpię aby to był sposób na to.

Opublikowano

@up Tak, jest to mineshafter. Ale jeśli wgrasz skina prze mineshaftera i chcesz aby inna osoba też widziała skina to też musi grać przez mineshafter.

@edit to skoro masz konto premium to tak:

wejdź na minecraft.net

zaloguj się

wejdź w zakładkę "Profile"

i wybierz change skin

wybierasz swojego skina i wgrywasz.

Wuala! Skin gotowy :)

^^

Opublikowano

Skoro ma premium, to zapraszam na stronę Minecraft.net i w panelu PROFIL wrzucasz swój skin!

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...