Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto lepszy jako killer?

marekmetina2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie jax. dodge u niego jest zajebiste i praktycznie nafeedowany nie do pokonania, postać nie jest trudna do ogarnięcia.

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

trynda nafarmiony>dodge jaxa + stun + milion dmg

Hahahahahah zależy jeszcze kto gra Jaxem a kto tryndą , pozatym wiadomo, że każda postać jest dobra jeśli jest dobrze nafarmiona. Ale jeśli mówimy o tym samym poziomie farmy to Jax > Trynda x 2

Opublikowano

polecam Jax'a, bardzo dobra postać :

- Stun + Dobry dmg , Skok , ( nadaje się do jungle ) oraz na solo :) ogółem bardzo fajna postać

Opublikowano

@UP co mu z tej niesmiertelnosci skoro Jax ma na E dodge + stun co chwile, więc do uników nie musi marnować ulti ?

Opublikowano

No wcale nie takie co chwile, bo tryndzie nie wiele czasu trzeba, żeby zabić ;)

Oj zastanowiłbym się kto wygra w lategame z full buildami :)

Trynda z dużym armor penem + crit dimejczem i atk spidem może roznieść Jaxa jeżeli źle zagra.

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Hahahaha, jaki doświadczony gracz nie zje tryndy? Ja tryndę zjechać mogę nawet zielanem (co się nie raz zdarzyło)

"Nowy" Jax ma teraz kosmiczny dmg i w ogóle kozak. Postać bardzo miła, fajnie się fraguje, super system ucieczki, miła jungla.

Opublikowano

Lepszy jax stun jest hybrydą także cięzko na niego zebrac itemy.

A tak wgle to autor tego tematu napisał to 17 maja teraz jest 23 na luzie już pewnie kupił trynde i jaxa

Opublikowano

Jax lepszy trynda to noob champ jax ma doskok stun i ulti które bije wiekszość na głowe. Pasyw który daje speeda . Zajebisty do charasowania.Bardzo dobry na tanków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...