Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto lepszy jako killer?

marekmetina2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowanie jax. dodge u niego jest zajebiste i praktycznie nafeedowany nie do pokonania, postać nie jest trudna do ogarnięcia.

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

trynda nafarmiony>dodge jaxa + stun + milion dmg

Hahahahahah zależy jeszcze kto gra Jaxem a kto tryndą , pozatym wiadomo, że każda postać jest dobra jeśli jest dobrze nafarmiona. Ale jeśli mówimy o tym samym poziomie farmy to Jax > Trynda x 2

Opublikowano

polecam Jax'a, bardzo dobra postać :

- Stun + Dobry dmg , Skok , ( nadaje się do jungle ) oraz na solo :) ogółem bardzo fajna postać

Opublikowano

@UP co mu z tej niesmiertelnosci skoro Jax ma na E dodge + stun co chwile, więc do uników nie musi marnować ulti ?

Opublikowano

No wcale nie takie co chwile, bo tryndzie nie wiele czasu trzeba, żeby zabić ;)

Oj zastanowiłbym się kto wygra w lategame z full buildami :)

Trynda z dużym armor penem + crit dimejczem i atk spidem może roznieść Jaxa jeżeli źle zagra.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Hahahaha, jaki doświadczony gracz nie zje tryndy? Ja tryndę zjechać mogę nawet zielanem (co się nie raz zdarzyło)

"Nowy" Jax ma teraz kosmiczny dmg i w ogóle kozak. Postać bardzo miła, fajnie się fraguje, super system ucieczki, miła jungla.

Opublikowano

Lepszy jax stun jest hybrydą także cięzko na niego zebrac itemy.

A tak wgle to autor tego tematu napisał to 17 maja teraz jest 23 na luzie już pewnie kupił trynde i jaxa

Opublikowano

Jax lepszy trynda to noob champ jax ma doskok stun i ulti które bije wiekszość na głowe. Pasyw który daje speeda . Zajebisty do charasowania.Bardzo dobry na tanków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...