Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto lepszy jako killer?

marekmetina2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsze fragi to zdecydowanie trynda.

Slowuje, dobija i ma system escape w jednym, robisz go pod AD Carry/lekkiego tanka i lecisz po mapce.

Ulti przydatne w cholere przy ucieczce z ganków.

Postać bardzo łatwa do ogarnięcia.

Opublikowano

Guys please. Jax zjada tryndę :) od 3lvla ofensywna gra i przeciwnik nie ma nic do powiedzenia :)

Świetny stun połączony z dodge, łatwo boostować trinity force z "W" przy małym cooldownie i koszcie many, tanky nawet bez typowo "tanky" buildu. Na solo topa jeden z najbardziej uniwersalnych championów.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jax. Ma doskok i stuna. Dzięki temu łatwo kogoś zabić/dobić. W late każdego kosisz 1vs1

W late jax to pente wali. Zdecydowanie on.

Opublikowano

Jax rozwala trynde w trzy dupy :D Dobre combo w late game owni ;) Masz dodge + stuna i zajebiste ulty na 18 full pro. Bierz jaxa :D

Kappa.

Opublikowano

powiem jedno tryn ma zajebiste erly a jax late więc jak będziesz grał trynem to im wcześniej skończysz tym lepiej

Opublikowano

powiem jedno tryn ma zajebiste erly a jax late więc jak będziesz grał trynem to im wcześniej skończysz tym lepiej

Raczej nie, bo właśnie trynda ma słabe early, mały dmg.

Bierz jaxa - jungle i solotop, wymiata.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

trynda early? Jeżeli nastackuje furie to i może i przez chwile tak, ale Twoja w tym głowa, żeby mu to uniemożliwić..

Opublikowano

Bierz Jax'a , sam go niedawno kupiłem i jestem z niego zadowlony i żałuję, że nie kupiłem go wcześniej. Łatwo go ogarnąć .

Do tej pory najlepiej mi się grało

-Jax

-Olaf

-Master Yi ( grałem nim kilka godzin i na PvP 19/1 =) )

To tyle jeśli chodzi o ten typ postaci.

Opublikowano

Obaj są lategame championami :| lecz Jax lepszy jak napisałem wyżej :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Mam pytanie czemu jax z doskoku mi nie stunuje :P ???

Musisz najpierw użyć skilla ze stunem, a potem wyłapać moment w którym wskoczysz na enemy.

Wtedy stunuje.

Opublikowano

AAA rozumiem heheh :P dzieki za odp :P a mam takie pytanie da sie grac jaxem pod dmg??

Oczywiście, że się da, ale ja polecam build Hybrydy.

Trochę AD trochę AP.

Opublikowano

Weś Trynde nafarmi jest op fajne ulti do dobijania przeciwników pod wieżą lub do uciekania z ganków.

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...