Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MBOT - JAK OMINĄĆ? Ważne !

czika1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytac czy jest możliwość ominięcia limitu na serwerze przez jakąś zmiane ip, próbowałem proxy ale nie działa może źle coś używam, niżej zdj z problemem. Odpaliłem 3 boty, ale chciałbym więcej.

Pozdrawiam i prosze o pomoc

sssxb.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Podejrzewam , że jeżeli jest nałożony limit przez serwer to nie da się niestety tego ominąć nawet przez proxy bota , jeżeli się mylę poprawcie mnie ^^.

Opublikowano

Podejrzewam , że jeżeli jest nałożony limit przez serwer to nie da się niestety tego ominąć nawet przez proxy bota , jeżeli się mylę poprawcie mnie ^^.

Po to jest właśnie proxy, żeby ominąć limity nałożone przez serwer. Darmowe proxy zazwyczaj są zbyt wolne, lub już wykorzystane, stąd problem. Do autora tematu: jeśli chcesz ominąć limit, to troszkę się naszukasz odpowiedniego proxy, który będzie sprawny i darmowy. Jeśli jednak Ci się nie chce, to możesz zawsze wykupić, podejrzewam, że jest to koszt około 10-20 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...