Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słyszałem o bocie co bije PreLinki

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz slysze taka bzdure.Nie ma raczej takiego "czegos".

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@UP

Nie rób z siebie debila, wiesz, że chodzi mu o ref linki.

@TOP

Gdzieś na forum jest na 100% takowy bot.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

<facepalm> Super jest ale czy działa? Nie, nie działa. ULB i loletol nie działają, kolega cię wkręca na razie nie ma takiego bota

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mi ulb dziala be problemu od jakiegos moesiaca bije 5/10+v zaleznie jak go ustawie do tego da rade nawet 30 poIom wybocic na full afk

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ten bot, który podał go kolega 2x wyżej i tak na chwilę obecną nie będzie działał .

Do czasu kiedy autor bota nie zrobi nowej wersji, lub po nowej wersji bota wejdzie nowy patch od lol'a bot nie będzie działał .

Mowa tu o ULB-LoL 4.0

Opublikowano

Faktycznie, po wejściu na e-pvp i przeglądnięciu głównego tematu można do tego było łatwo dojść, kierowałem się jednak błędem który ukazał mi się na ekranie, o złej wersji, z tym że teraz wszystko pięknie śmiga .

btw.- ile ram potrzeba na jednego clienta lola do xp ?

Opublikowano

Mam pytanie. Nie robiłem wirtuala ale kopie lola na 2 dysku. Wgrałem tam ulb i ustawiłem go. Klikam go, uruchamia mi sie lol, klikam play, jest okno logowania i ten program sam nie chce wpisac tam loginu i nicku. Gdy wpisze ja, w menu start nic sie nie dzieje. Oco biega?

Opublikowano

@Up

To nie wpisuj nicku. Powinien sam wpisać.

Masz ustawioną rozdzelczość, i inne tak jak trzeba?

Opublikowano

Faktycznie, po wejściu na e-pvp i przeglądnięciu głównego tematu można do tego było łatwo dojść, kierowałem się jednak błędem który ukazał mi się na ekranie, o złej wersji, z tym że teraz wszystko pięknie śmiga .

btw.- ile ram potrzeba na jednego clienta lola do xp ?

mi dzialalo na 256MB ale tak normalnie to 512MB

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@2up Tak mam ustawione wszystko, konto dodane a w config dodalem boty które maja byc, i gdzie znajduje sie lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...