Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać - zwierzę czy komputer?

Co wybrać?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Je? pigmejski czy nowy komputer?

• Je? pigmejski
      32
    • Komputer
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup sobie gekona.

http://www.youtube.com/watch?v=H31Bxj4v5Sk&feature=related

Ewentualnie coś takiego:

kot_sfinks.jpg

......................................................................................
......................................................................................

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shogunkue chciałem gekona ale matka się boi. To samo ze szczurami :D Dzięki za głosy, lajki rozdane, temat do zamknięcia. I tak mama nie pozwoli (bo ma takie widzimisię) więc biorę komputer. Maltańczyka... Hmmm kupiłbym, ale mieszkam w mieszkaniu, aktualnie jestem po kontuzji ( na "3/4" sprawny ) i nawet nie dałbym rady go wyprowadzać. Poza tym i tak starsza by się nie zgodziła, aczkolwiek mam 10miesięczną siostrę.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Maszyny nigdy nie zastąpią zwierząt! Tylko pytanie po co ci jeż? Jak masz słabego kompa to bierz tego za 3 k , a jak ci taki pc starczy to jeża.

@edit jeśli jesteś uczulony na psy i koty , to możesz kupić na przykład psa z włosami , zamiast sierścią.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up Ja chcę zwierzę choć trochę towarzyskie. Poza tym mam rybki akwarium 200 litrów.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Temat z serii "Ktoś był ni poważny".

#

Bierz jeżą, będzie dobre mięsko ^^

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Z tym czesaniem jeża to dojebałeś xD

Kurwa masz do wyboru kompa i jeża 0_o (WTF jak można chcieć jeża)

- Siemka stary lecisz do kina ?

- Sorrki, muszę nakarmić jeża -.-

Ehh... Bież kompa xD

Głupku czytałeś cała wypowiedź? Mowa o psie a nie o jeżu

Opublikowano

Hahaha nie wchodząc w temat byłem przekonany, że chodzi o psa i miałem pisać bierz kompa i weź kundla a tu JEb... jeż...

A nie lepiej sobie takiego z pola wziąć... ? :D Wieem ten jest raasowy...

Ale jeżeli Cie to naprawdę interesuje i Ci się to podoba to weź jeża... ale nie śpiesz się... przekonaj się czy na prawdę tego chcesz...

Sam kiedyś chciałem jaszczurkę przez miesiąc trułem rodzicom - ale potem zapomniałem o nim, i stwierdziłem, że byłby fajny na chwile

a potem by mi się znudził... A z komputera masz same korzyści prócz tego, że trzeba za niego zapłacić :D

Trochę głupie pytanie moim zdaniem.. to tak jakbyś zapytał do którego wujka masz jechać... twój wybór... którego bardziej lubisz...

Opublikowano

''Bierz jeża. Taki mały i słodki, aż mi trudno od niego wzroku oderwać'' -

ObiOne

noo dokładnie, ale weź kompa takie zwierze to obowiązki.

Jak Ci się znudzi ?

Pojedziesz na wakacje ?

On moim skromnym zdaniem będzie się tylko męczył w klatce.

Opublikowano

Ja mam takiego, i wcale nie musi być małej klatki, u mnie ma 1/4 pokoju [no prawie :P] dla siebie.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@Up pisał że uczulenie.

@Topic Brał bym kompa :P

Opublikowano

Loool, i co ,będzie Ci w nocy nogi grzał ? Oj chuj . No ale nic, mój znajomy kupił sobie szczura o.O Wybierz coś normalniejszego, psa , kota, chomika albo kompa :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Komputer może ci pogrzać przecież te nogi, nieszczęsne.

Ile taki jeż żyje tak wgl.?

Opublikowano

Jeż zdechnie i cała kasa jak krew w piach.

Komputer można sprzedać.

Jak chcesz zwierzę to możesz sobie załatwić za darmo IMO o wiele fajniejszego psa.

Bierz kompa.

własnie. zdechnie i co :P

tez bym wybral komputer.. rozumiem .. psa a komputer to piesecza :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...