Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać - zwierzę czy komputer?

Co wybrać?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Je? pigmejski czy nowy komputer?

• Je? pigmejski
      32
    • Komputer
      35

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh, dzięki waszym odpowiedziom jeszcze bardziej się waham (coś jakbym się huśtał z kimś na "koniku" tylko, że waga coraz bardziej się zwiększał). Proszę, dalej piszcie, i głosujcie w ankiecie. Myślę sobie tak - ale fajny jeż, taki słodki itp, a potem se wyobrażam BF3 na ultra xD xD xD BURZA ^^

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeż fajny, ale jak przypadkowo usiądziesz na jeża i ci dupe pokuje to ci się go odechce trzymać i już nie będzie zoo w domu. Bierz komputer, a jak wolisz zwierze to chociaż weź psa albo kota, ale nie jeża.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jeż za 1k zł? L.O.L Pójdziesz do lasu i jak masz szczęście to po godzinie wychodzisz z jeżem..

BF3 na ultra, MOH Warfighter na ultra, Crysis 3 na ultra, Max Payne 3 na high/ultra. Na te widoki nie popatrzysz, jeśli weźmiesz jeża. Weź sobie nie wiem. np. Chomika. tani w utrzymaniu ^^

Opublikowano

Tracić życie przed kompem vs. tracić życie zwierzaka zamykając go w klatce.

Psa rozumiem.

Kota rozumiem.

Bydło, drób na ubój/jajka, mleko.

Ale kurwa jeża?

Wiem wyhodowany w niewoli, ale jak nie będziecie tego kupować, to nie będą hodować(mniej cierpień zwierząt)...

Opublikowano

Kurwa zrozumiecie ŻE JESTEM UCZULANY NA PSY KOTY I CHOMIKI!

PS

Ten chomik prawdopodobnie w nocy (to zwierzę nocne) będzie mi chodził po pokoju.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

To nie znaczy że możesz więzić zwierzęta, które naturalnie nie są przystosowana do zapierdalania w klatce 0,5x1m.

To że nie mogę grać na fortepianie nie każe mi zabijać ludzi.

(taka sama wymówka, jestem uczulony - będę więzić jeża).

Opublikowano

Kiedy miałeś robione badania? Jeśli z rok/dwa i więcej temu to możliwe, że już nie jesteś :)

A to trzeba robić badania. Przecież autor tematu mógł pójść do znajomego który miał psa i pies łaził koło niego i zaczął mieć objawy alergii to wiadomo że jest uczulony na psa, do tego nie są niepotrzebne żadne badania

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie zapominaj, że to przed komputerem będziesz spędzał cały dzień. Do jeża podejdziesz na max 30 minut.

Komputer jest praktyczniejszy.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Hmm.

Co lepsze:

Kotlet mielony czy śrubokręt.

Troche dziwne pytanie.

Kto normalny trzyma jeża w domu. Zmiel go będzie mięsny.

Żartowałem:

Ktoś kto lubi zwierzaczki - bierz i się ciesz. Ale wg mnie to trochę profanacja życia tego jeżyka.

Chciałbyś być więzionym? Ja osobiście poza psem i kilku innych zwierząt to uważam że to maltretowanie i więzienie.

Osobiście komputer, za 3,2 k zł jest już no w miarę w miarę.

Poza tym jeśli masz zamiar dla przykładu używać go do celów edukacyjnych i rozrywkowych jak np. ja gram w WR i modeluję w 3d, to warto, bo i się rozwijasz pod jakimś względem, i relaksujesz grając w ulubione gry.

Opublikowano

Kocham zwierzęta. Podobnie jak Thinghs. Nie jestem jakimś nieodpowiedzialnym ośmiolatkiem. Mam alergię na sierść, więc pies odpada. Dlatego wybieram jeża, bo to jedyny zwierzak którego mogę mieć.

OMG, też mam alergie na sierść i jakoś mam psa, jest dużo ras, które mają włosy. Ja mam np. maltańczyka. Taki mały, biały, prawie nie trzeba się nim zajmować :D. Wg. mnie to lepsze niż jakiś jeż...

// @rak222, dokładnie, super pies :P

Opublikowano

A to trzeba robić badania. Przecież autor tematu mógł pójść do znajomego który miał psa i pies łaził koło niego i zaczął mieć objawy alergii to wiadomo że jest uczulony na psa, do tego nie są niepotrzebne żadne badania

Tak trzeba. Pies mógł mieć na sierści roztocza lub inne tego typu rzeczy. :)

Opublikowano

Ja bym bral komputer. Bo jako tako ale jez? Trzeba sie nim opiekowac itp a na to nie zawsze jest czas. Nie wszystkie psy mają sierść. Yorki mają włosy i sa naprawde fajne sam mam yorka od 3lat i naprawde świetny przyjaciel. Tylko wkurwia mnie wychodzenie na spacer w trakcie rundy w lola. Ale jezeli juz wez kompa

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że zwierzę to nie zabawka, trzeba go czesać

Z tym czesaniem jeża to dojebałeś xD

Kurwa masz do wyboru kompa i jeża 0_o (WTF jak można chcieć jeża)

- Siemka stary lecisz do kina ?

- Sorrki, muszę nakarmić jeża -.-

Ehh... Bież kompa xD

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...