Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolnowanie Itemów. Jak?

Waceq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa To miał być temat o bugu a wy tu między sobą się kłucicie....

JAk jeszcze raz wejde do tego tematu i będzie taki haos to każdy jak leci warn lub 24.

Opublikowano
Ok, załóżmy że masz 4 riby takie same bony i co dalej?? Włóż takie samo kd i ulepsz wszystkie 4 na +9

Jak to zrobisz to Cie podziwiam. A tak PS nie pamiętam dolanie ale te riby to chyba nie tylko sr i um ale miały identyczny % na omdlenie

Chyba to mnie wczoraj kosmici zabrali. ;D

Powtarzam, nie trzeba by było nawet kd wsadzać, wystarczy że miałyby takie same bony. Koleś którego spotkałeś najwyraźniej chciał być bardziej wiarygodny.

Opublikowano

No dobra. Nie bede sie tu z wami klocic. Skoro jestescie tacy zdolni to zrobcie na PLu 4 identyczne riby i mi pokazcie. Mam konta na wszystkich servach.

Opublikowano

moze i jest to mozliwe : KD jak najbardzej ;p ale gorzej ze srednimi ile on musail wydac ( jak cos ) hajsu na zmiane bonow ;p

[ √ ] 25 postów
[ √ ] 50 postów
[ √ ] 100 postów
[ √ ] 150 postów
[ x ] 200 postów
[ x ] 250 postów
[ x ] 300 postów
[ x ] 400 postów
[ x ] 600 postów
[ x ] 800 postów
[ x ] 1000 postów

JUZ PO ZPMT2 :) KASTRACJA KONT ( SZKODA HWANGA :)
Opublikowano

Dragon33 podawał (chyba on) i zdążyłem skopiować . mam go na kompie i ten sposób naprawdę działa , tylko jedynym -- jest to że skopiowany itemek po jakichś 10 min znika , lecz można go wcześniej sprzedać.

Napy nie pisać na PW bo i tak nie odpisze , a przy okazji blokne.

Opublikowano

Teoretycznie na pewnym serwisie sprzedawali poradnik o tym i o innych bugach jednak po zakupie go nie udało mi się i tak i tak sklonować przedmiotu, gdyż instrukcja jest zbyt chaotyczna a kontakt z adminami wyglada, jak rozmowa ze ścianą. Chodzi o to, że miedzy dwoma postaciami trzeba przerwac handel poprzez wylogowanie się postaci druga jednoczesnie blokując, ale to niestety nie działa :|

Jak by ktoś miał jakieś informację i nie był egoistą jak niektórzy to taka prośba - niech się nimi podzieli.

pozdro

Opublikowano

Spamujecie a nic nie wiecei o temacie. Temat juz sie wyjasnil. Blessed dal to kiedys w swoim tutku (Nie pisac do mnie ani do niego)

Jest taki bug i dziala. Ale po zalogowaniu na to same ch 2 postaci z tym itemem 1 z nich znika.

Zamknijcie, wyjasnilo sie chyba 3 tygodnie temu -,-

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...