Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolnowanie Itemów. Jak?

Waceq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj, jak to często bywa podszedł do mnie koles.

-Umiesz klonowac itemy?

-Nq

-Patrz i pokazuje w handlu 4 riby +9 dokladnie takie same sr i um i takie same kd.

Wiadomo cos na ten temat? Jak to mozliwe ?

Opublikowano

Nie zrobilem SSa, bo grałem na 2 kontach, a jak robie SS na 2 kontach to mnie wywala(??????? TAK/NIE).

Jak nie wierzycie to nie, ale ja moge na moje all konta przysiąc że to widziałem.

Chciałem tylko poinformowac ze na PL'u działa jakiś hack/bug o którym nic nie wiemy.

Opublikowano

Przyszedł pooglądać;p Czyli widziałes te riby na pl'u czy jakimś privie? Bo ja jak na plgram na 2 lub wiecej i robie ss to mnie nie wywala tak samo privy. Wiec coś nie tegest

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

To byl PL

Ja teraz mam zintegrowana karte (stara sie wypalila) i jak gram Buffkiem i glowna postacia, chce zrobic ScreenShota to za kazdym razem mam blad:

?????????????

????????????

Tak Nie

i wywala...

Ale powiedzcie mi 1 logiczne wytlumaczenie po co bym mial jakies bzdury pisac jak to nie prawda??

Moge przysiąc na moje wszystkie konta ze byly 4 identyczne Riby.

Opublikowano

A co to za problem bonić riby aż będą takie same sr i um? Pewnie specjalnie przesiedział sporo czasu by później takich jak was nabierać. ^^

Żeby sklonować eq musiałbyś wbić się na dysk servera, a to przecież nie możliwe.

Pierwsza zasada gracza metina : nigdy nie ufaj NIKOMU, a okradziony nie zostaniesz.

Opublikowano
A co to za problem bonić riby aż będą takie same sr i um? Pewnie specjalnie przesiedział sporo czasu by później takich jak was nabierać. ^^

Żeby sklonować eq musiałbyś wbić się na dysk servera, a to przecież nie możliwe.

Prosze bardzo, najpierw miej na PLu 4x riby +9, pozniej wsadz do nich takie same kd , resetuj az takie same sr i bony.

Jak to zrobisz to szacun

Nie dałem sie nabrać bo wiadomo ze nikt takiego buga za free nie powie ;] W 100% jakis haczyk w tym ;p

Opublikowano
Kolejny napisze na czym polega ten bug i ma bana na 24 ... Takie rzeczy na pm

Wez nie przesadzaj,po to forum zeby sie pytac ;] I po to ten temat. Moze ty okreslisz dokladnie na czym polega ten bug?

jA Nop

Opublikowano

Ludzie, kurwa, nie wiecie do czego sluzy pm ? Ano tak bo tam postów nie nalicza... Ostatni raz prosze bez spamu . PODKRESLAM OSTATNI : )

Opublikowano

Kurde ludzie to po co sie wchodzi na to forum chyba zeby sie dowiedziec jakie sa bugi itd chyba po to to forum powstalo co nie? Ja co poniektorych nierozumiem

sygnaturawiaderko.jpg
Opublikowano
Prosze bardzo, najpierw miej na PLu 4x riby +9, pozniej wsadz do nich takie same kd , resetuj az takie same sr i bony.

Jak to zrobisz to szacun

A czy to jakoś zabronione jest?

Czy to jest niemożliwe?

Oczywiście że można tak zrobić i nic nie stoi na przeszkodzie żeby takie 4 riby zdobyć. Wszystko jest możliwe, skoro na plu wyciągnięto 32 k dmgu z duchowego to tymbardziej zdobycie takich samych ribów będzie jak najbardziej możliwe.

Nie wiecie do czego ludzie są w tej grze zdolni.

Opublikowano

Wiem, że tego buga nie ma bo go skasowałem...pamiętacie bug z misjami? tak właśnie może się skończyć tego bug jak dam neo tego buga.

maybenow.png

Opublikowano

Takie rzeczy to powinny być rozpowszechniane dla osób szczególnie zasłużonych...

A ci co piszą, że ktoś wydropił takie same riby z takimi samymi średnimi ulepszył na +9 i włożył takie same kd, to chyba nie macie mózgu...

1317454587-U195480.png

Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Sep 24 2009, 09:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
A ci co piszą, że ktoś wydropił takie same riby z takimi samymi średnimi ulepszył na +9 i włożył takie same kd, to chyba nie macie mózgu...

To ty mózgu nie masz, ani kropli oleju w głowie...

Jak jest taki popyt na nawiniaków jak wy, to i ja bym przesiedział pół roku na zdobywaniu takich ribów bo to po prostu byłaby żyła złota hahaha. Co chwile ktoś "sklonuj mi fms'a" to by się nawet opłacało, brać towar i log out. ^^

Opublikowano
To ty mózgu nie masz, ani kropli oleju w głowie...

Jak jest taki popyt na nawiniaków jak wy, to i ja bym przesiedział pół roku na zdobywaniu takich ribów bo to po prostu byłaby żyła złota hahaha. Co chwile ktoś "sklonuj mi fms'a" to by się nawet opłacało, brać towar i log out. ^^

Człowieku to jest niemożliwe do wykonania... zastanów się ... Założmy, że byś musiał wydropić ponad 200 ribów, żeby 4 były takie same z czego ulepszyć te 4 na +9 i włożyć takie same kd ...

Jak to zrobisz w ciągu pół roku to człowieku idź do

"mam talent"

1317454587-U195480.png

Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Sep 24 2009, 11:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Człowieku to jest niemożliwe do wykonania... zastanów się ... Założmy, że byś musiał wydropić ponad 200 ribów, żeby 4 były takie same z czego ulepszyć te 4 na +9 i włożyć takie same kd ...

"mam talent"

Zgadzam się, tylko nie trzeba dropić 200 ribów, można resetować bony, ale wydałbyś fortunę, aż ci się to uda.

Opublikowano

CYTAT(Czeslaw xD @ Sep 24 2009, 11:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>

"mam talent"

Swojego czasu na pl dropiłem bardzo dużo antyków i jesionów na pustyni i wyobraż sobie że nie tak często ale jednak zdarzały się bronie o takich samych bonach. Miałem trzy pary podobnych do siebie broni, dropiąc je 1.5 misiąca.

Jest to możliwe, jak najbardziej i do tego poszukaj na targu takich broni i masz.

Ale bronie nie muszą mieć w ogóle żadnych kd, wystarczy że będą miały takie same bony i można rżnąć kase na całego. xD

Opublikowano
Swojego czasu na pl dropiłem bardzo dużo antyków i jesionów na pustyni i wyobraż sobie że nie tak często ale jednak zdarzały się bronie o takich samych bonach. Miałem trzy pary podobnych do siebie broni, dropiąc je 1.5 misiąca.

Jest to możliwe, jak najbardziej i do tego poszukaj na targu takich broni i masz.

Ale bronie nie muszą mieć w ogóle żadnych kd, wystarczy że będą miały takie same bony i można rżnąć kase na całego. xD

Ok, załóżmy że masz 4 riby takie same bony i co dalej?? Włóż takie samo kd i ulepsz wszystkie 4 na +9

Jak to zrobisz to Cie podziwiam. A tak PS nie pamiętam dolanie ale te riby to chyba nie tylko sr i um ale miały identyczny % na omdlenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...