Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bukkit][1.2.5] WzHCraft FreeBuild lub Surival z Frakcjami

Nizzur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie radze wchodzic na serwer... NIEOGARNIETA ADMINISTRACJA ,a raczej gracze..

Stoja na cuboidzie (non PVP) i zabijaja ludzi co za na strefie PVP...

za to powinien byc BAN , a zwrocilem uwage i dostalem BANA Ja....

Za cos takiego ejst BAN, boty je***e...

dla serwera wielki

-

Opublikowano

Bana dostales za przeklikanie pisze na regulaminie o tym, a po pierwsze pvp nie ma na spawnie !! sprawdzone bylo

marcin ladnie pisze przeklikanajac na forum haha

bot sam jestes

Opublikowano

jpdl nizzur po co komentujesz kazdy negatyw ?? te odpowiedzi nie sa dla ciebie tylko dla graczy planujacych wejsc a nie piszesz cos typu nie podoba sie to nie wchodzi ... jestes kretynem czy tylko udajesz...

za takie zachowanie "H@" juz sie nie chce wchodzic - masz tylko 1 pozytywna opinie o serwie reszta to negatywy wiec raczej pomyśl co ty robisz zle a nie inni

Opublikowano

jpdl nizzur po co komentujesz kazdy negatyw ?? te odpowiedzi nie sa dla ciebie tylko dla graczy planujacych wejsc a nie piszesz cos typu nie podoba sie to nie wchodzi ... jestes kretynem czy tylko udajesz...

za takie zachowanie "H@" juz sie nie chce wchodzic - masz tylko 1 pozytywna opinie o serwie reszta to negatywy wiec raczej pomyśl co ty robisz zle a nie inni

Po pierwsze mam serwa spoko, 2 Wiekszosc osob nie umi sie zachowac na serwie wyzywaja kazdego, 3 Jesli komentujcie serwer pomysle co piszcie wiekszosc dzieci to jest jest mi zal tego robi calego forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...