Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bukkit][1.2.5] WzHCraft FreeBuild lub Surival z Frakcjami

Nizzur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pluginu LWC nie ma tylko jest wgrany inny pluging na private tabliczka piszemy na niej tak [private] 2 lini swoj nick i tyle lepsza blokata

Opublikowano

Serwer za przeproszeniem do ... Admini zabijają graczy za nic i gracze tracą itemki :/ Nie polecam grania na serwie.

Popieram, serwer nudny, lataja po nim dzieci 10-12 lat ktore nie znaja nawet ortografii, gracze traca itemki np. przez bug lub jakies dziecko ich zabilo na strefie pvp bez ostrzezenia i itemkow nie ma. Admini (soczysty) maja w dupie wyjasnienia.

Opublikowano

Boshe najgorszy serwer na którym grałem , gorszy od Mycraft'a a H@ - brak słów , wystarczy spojrzeć na jego ''porażającą'' ortografie w tym temacie. Sam jest dzieckiem ponizej 12-tego roku zycia.

i NIE , nie mam 12- lat !

Opublikowano

Dzieci załosne powiem tak sami macie po 10 lat gracze na hamachi dla dzieci neo, po pierwsze 95% tematow to dzieci maja serwer po nizej 12 lat zal.pl ja chodziasz mam lepszy serwer o tych dzieci co maja konta MPC FORUM

Popieram, serwer nudny, lataja po nim dzieci 10-12 lat ktore nie znaja nawet ortografii, gracze traca itemki np. przez bug lub jakies dziecko ich zabilo na strefie pvp bez ostrzezenia i itemkow nie ma. Admini (soczysty) maja w dupie wyjasnienia.

Dziecko opisalo z MPC Forum zal.pl dzieci na tym na czacie

Po pierwsze server surival mozna sie bic wiec wszystko jest dozwolone

Opublikowano

hmm , nie wiem dlaczego macie problemy do tego servera ... Gram na nim od paru dni i nie zauwazylem zeby admini zabijali za nic lub wyzywajace dzieci ktore biegaja na servie ... wiec wybaczcie . Wasza EGZYSTENCJA jest zbyt niska zeby grac na tak dobrym serwerze :)

100% POZYTYWU

Pierwsza osoba ktora wejdzie na server i powie ze jest od Neciorka dostanie ulepszony kilof z diaxow !!!

Szczescie III

Nieznisznalnosc III

Wydajność V

Have FUN

Opublikowano

po nizej 12 lat zal.pl ja chodziasz mam lepszy serwer o tych dzieci co maja konta MPC FORUM

MPC Forum zal.pl

I ty nazywasz nas dziecmi... Patrząc po twojej znajomosci ortografii "chodziasz" "po nizej" jestes na poziomie nizszym niz jak to nazwales: "dzieci co maja konta MPC FORUM"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...