Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Muzyka]Ciemna strona miłości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oke wrzucę na pewno i dam cynę;D Ale mamy z Kuzynem zaproszenie do studia od kolesia od Muzyki więc chyba się skusimy i wtedy to będzie jakość na profesionalnym sprzęcie :D

Co do tego Endymion przyjmuje krytykę od Hejterów.;p

Opublikowano

Smęty o miłości nie przejdą ,rób na lepszym sprzęcie , wyćwicz flow , weź lepszy bit ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Ten jeden koleś serio brzmi jak kaczka (no-offence)

Jak dla mnie to flow w ogóle niema. To nie ma być czytanie tekstu na jednym wydechu.

No i oczywiście jakość.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Trochę głośniej śpiewajcie, ściszcie bit i dopracujcie tekst żeby się bardziej rymował tak to wszystko w porządku, powodzenia wiele pracy przed wami.

Opublikowano

Ten pierwszy dykcja dykcja jeszcze raz dykcja.16 lat? tak po głosie wnioskuje bo nie czytałem całego posta.

ten 2 zle wchodzi w bit.

Ale panowie trenujcie,szanuje osoby które próbują .

Opublikowano

Tak 16 wiem, że bardzo dużo pracy przed nami ale przy najmniej próbujemy coś zrobić;) Może się uda:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na 1 raz było spoko. Oczywiście już wiecie co macie poprawić więc nie będe spamował i tego wypominał.

Ja osobiście popieram coś takiego nawet jeżeli jestes w czymś słaby to ważne ze coś robisz a nie siedzisz przed blokiem i całymi dniami chlejesz piwo z kumplami szukając zaczepek.

Szacun za odwage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...