Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Muzyka]Ciemna strona miłości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich prezentuje Wam utwór w wykonaniu Moim i Kuzyna:).Prezentuje On Historie z rzeczywistości.Dlatego też tematyka jest o Miłości.Lat mamy Ja (Pierwszy który śpiewa 16) Kuzyn 17.Jak na pierwszy kawałek nie jest źle;) Nam się podoba ale nie wiemy jak innym dlatego też prośba do Was jak byście mogli to Oceniajcie czy też wam się podoba jak na Pierwszy raz Amatorski sprzęt.Oczywiście Was za to wynagrodzę (Like) :D Jak coś to proszę komentować i oceniać tu i na Youtube.

Link do Naszej Piosenki na Youtube :

Opublikowano

Bit nawet pasuje do tekstu ( wolno śpiewane / rapowane ) ale poćwiczcie nad dykcją :P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Dzięki bardzo za rade na pewno weźmiemy sobie to do serca;>

Proszę o dalsze opinie;]

na Youtube i tu.;]

Opublikowano

beat trochę głośny i słabiej słychac was. Ogółem fajny pomysł, jestem fanem rozwijajacych się artystów i życzę wam jak najlepiej. Wiadomo nie od razu Rzym zbudowano. 3majcie się i róbcie swoje, pierdolcie napinaczy!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Niech się ten pierwszy nauczy mówić. Słabe w chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dzięki wam co do second to Ty może mówić nie umiesz;] nie wiesz jak ciężko jest nagrać a się udzielasz;)

Opublikowano

Dzięki wam co do second to Ty może mówić nie umiesz;] nie wiesz jak ciężko jest nagrać a się udzielasz;)

A powiedz mi co w tym takiego ciężkiego, bo jakoś tego nie odczułem jak nagrywałem? Nie liczysz się z krytyką, pierwszy typ ma chujową dykcję i "rapuje" jakby nie miał nosa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nagrywałeś to dawaj posłucham zobaczymy czy ty umiesz gadać;]

Dobra spoko nie podoba Ci się ale nie mów, że ktoś nie umie gadać...

Dobra skończmy to...

Opublikowano

za malo walicie. Glosniej, wyrazniej, ciszej podklad. Najlepiej wytnijcie korek, np. taki od winiacza. Przeciac go w pol i wsadzic miedzy zeby, i gadac. Wiekszosc gwiazd telewizji tak cwiczylo. Poprawia sie dykcja, nie sepleni sie, jezyk dobrze sie uklada.

Opublikowano

cos wysoka ta wieza ; d Kurwa, za chwile dostane za spam, wiec dodam cos do tematu. NAjwazniejsze, zeby Wam sie podobalo. Nie zważajcie na ludzi, bo sa wybredni. Sami nie zrobia lepiej, ale lubia krytykowac.

Opublikowano

Wpisz w yt mateq bengjer i znajdziesz jego wersy.

Jakby jeszcze jakiś chuj nie zjebał synchro z bitem, to by było spoko.

Km5iG.png

Opublikowano

Things jak pisałem to prawdziwa Historia naszego kolegi więc dla tego o tym napisaliśmy 2 jak nagramy będzie inna tematyka;]

Opublikowano

Nom wiemy, że trochu za głośno ale drugim razem będzie o 100 razy lepiej;P trza na sezon kaske zarabiać i nowy sprzęcik kupić i wtedy jakość będzie dobra:D

Opublikowano
spinaj do Aspartego ;) topic. tutaj już lepiej

Co to jest? hehehe, rozumiem że to jest freestyle bez przekazu? Bo ja w ogóle nie czaje co on tam gada, nic do sensu.

SonGoku jak coś zrobisz nowego do wrzucaj ! :P

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...