Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekotribles.pl Zapowiedź startu. 5 światów System serwera rundowy

Krzemil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh 5 różnych światów na raz i jeszcze płatne premium po tygodniu, nie mówiąc już o administracji. A te nowe teksturki? zabawa w każdym programie graficznym z kolorystyką i masz coś takiego w pół minuty.

Opublikowano

Przepraszamy wiemy czemu to jest spowodowane .

Poprostu wgrywamy nowosci lecz nie wszystko wspułpracuje .

Od Niedzieli będzie wszystko ok

PS akazdy swiat jest inaczej zrobiony po dokonczeniu będą tak samo tylko parametry inne

PS To na VPSie to wersje od wczoraj a poprawki mamy na kompie ... Wprowadzimy n VPSa dopiero jak będzie wszystko OK

Pomogłem? Like?

Opublikowano

to wina źle oskryptowanego pliku event.php który znajduje się w deamons musimy jedynie przejsc na silnik rolanda 7.1 inaczej się nie da nie ma 100% odbugowanego silnika:(

Opublikowano

Zapraszam zaraz na nasze forum serwera tylko na gg :43092172

Poverady By : vBulletin

Pomogłem? Like?

Opublikowano

GORO pogadamy jak wyjdą przerubki ktòre wprowadzamy ....

Jak pisałem niezajmujemy sie tylko tym

Pomogłem? Like?

Opublikowano

szkoda mi ciebie goro , interesuj się sobą a nie kimś...

@ edit

No właśnie ja się też dawno nie śmiałem z twojego nobostwa jakie okazujesz..

Opublikowano

"Szkoda mi cie ?" spoko teksty lecz nie na miejscu to sa teksty dobre na podstawowke ..

interesuje sie soba lecz nie moge sie paczyc na ten deblilizm ktory piszesz wiec sory pierw zmadrzej a pozniej sie dopieprzaj .

moje noobostwo ? jesli krytykowanie klamst i debilizmu to noobostwo jak ty to nazywasz to 3/4 ludzkosci ktora ma cos wiecej w glowie niz siekanego orzecha wloskiego jest noobami . jak juz kiedys prosilem pomysl zanim cos napiszesz dobrze ? bo to naprawde denerwuje. Twoje podejscie do zycia i Twoje proby udawania geniusza .. tak naprawde jestes po prostu czlowiekiem ktoremu bozia mozgu zapomniala dac lecz w zamian kawalek orzeszka dostales ..

cos jeszcze masz zamiar powiedziec ? mow smialo lecz prosze z sensem .

masz ochote mnie obrazic ? zezwalam lecz prosze o prawde a nie bzdury z palca wyssane.

A i bym byl zapomnial prosze wkoncu o odpowiedz na moje pytanie poniewaz czekam na nia juz dlugo !! z gory dziekuje .

PS widac poziom administracji ..

Opublikowano

komentuj lepiej serwer robotka wkońcu to z nim masz działalność w tym temacie już nie otrzymasz od nas odpowiedzi pzdr ..

Opublikowano

1 primo nie ma tam nic do komentowania

2 primo on sie nim sam zajmuje ja mu od czasu do czasu pomoge.

Dobrze wiedziec . Krzemas znow sie popisales idiotyzmem. I powaga waszego serwera po Twoich wypowiedziach nawet Cie nie znajac mozna wywniaskowac ze administratorem serwera bedzie dziecko ktore sie obraza za krytyke oparta o fakty ... Czlowieku jak juz mowilem ogranij bo z takim podejsciem daleko nie zajedziesz . Myslisz ze jestes jedyny ktory potrafi zalozyc serwer ? pudlo jestes jednym z wielu a do tego na szarym koncu . Twoja wiedza o plemionach jest tak wysoka ze lepiej nie mowic a doswiadczenie gowno warte . czemu kazdy kto robil z Toba serwer ma Cie dosc ? czemu kazdy odradza ? co moze mi powiesz ze wszyscy sa idiotami a Ty wiesz najlepiej ? sory ale Ty naprawde potrafisz swoim idiotyzmem doprowadzic do kurwicy .

Ja pierdole tok myslenia : "Nie powiem mu o ktorej serwer rusza bo jest madrzejszy odemnie i powiedzial o mnie prawde" pierdolony kabaret ....

Do administracji: prosze nie cenzurowac tej wypowiedzi .

Opublikowano

po 1 ja stawiałem od początku serwery plemion już w 2010 roku mój 1 priv był na vps ..

po 2 . komentowąc se możesz i proszę nie wymawiać mojego nazwizka publicznie ..., że nie tolerujesz ochrony pywatnych danych osobowych to twoja sprawa ...

Ps proszę moda o zamknięcie tematu nie chce już tutaj spamu i dyskusji o serwerze z tym nie typowym osobnikiem o nicku Goro1994

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...