Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czekotribles.pl Zapowiedź startu. 5 światów System serwera rundowy

Krzemil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przewidywany start serwera : 2012-05-19/20

Serwer Online 24/7

Zmieniona grafika w grze jak i na stronie głównej

Serwer 100% bez bugów.

Wszystko spolszczone.

Support serwera online 24/7

Serwer posiadał bd 5 serwerów o różnych prędkościach i poziomach na start.

Nowe Rankingi:

Top 10 graczy i plemion

Top Graczy na kontynęcie

Top Wiosek na kontynęcie

Team serwera:

Nowa Strona Główna

75877379437039219563.jpg

Menu 7.0 Nowa kolorystyka!! Hot!!

65384078889992113996.jpg

Przegląd wioski:

Wygląd proponowany 1:

52790119640825244839.jpg

Wygląd proponowany 2

65280263970274634580.jpg

Opublikowano

Nie ładnie wygląda ta szarość za dużo jej

Wygląd pierwszy jest ładny ( chodzi o wioskę )

krzemil = projekt padnie po miesiącu

Opublikowano

serwer bd wcześniej , ale taki termin na start serwera przewidziałem.Ponieważ trzeba cały silnik spolszczyć wszystkie grafiki porobić.Oraz światy może puszczę betę jutro lub pojutrze ;-).Beta tyklo będzie dla sprawdzenia bugów w grze i czy się nic nie buguje.

Opublikowano

Ztego że tworzymy cały team to przy okazji jak nasci coderzy bendom mieli czas to przerobimy całkiem logowanie i strone startową

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Ztego że tworzymy cały team to przy okazji jak nasci coderzy bendom mieli czas to przerobimy całkiem logowanie i strone startową

BĘDĄ !!!!!!!!!!!!!! NIE BENDOM !!!!!!!!!

Za eventy się weźcie a nie za index.

Opublikowano

Z mpc to krzemil i ją a z kumpli narazie musiu i taki jeden .

Jak gra powstanie to napisze w VIAgames

Dlatego że krzemil powiedział że sam się na razie zajmie plemionami a reszta teamu forum . NIE powiem jakim bo pewnie temat w koszu

Pomogłem? Like?

Opublikowano

dobra goro skończ ja wiem co robie silnik na bank nie bd miał bugów. Wszystko bd pozmieniane. Jednak zmieniliśmy wygląd wioski na ten 2 ponieważ na 1 buguje inne przeglądarki ..

Opublikowano

Krzemas nie zebym mial cos do Ciebie ale odnosnie tego ze wiesz co robisz mialbym spore watpliwosci..

Bez bugow ? To bedzie ciekawe jak Ty ze swoja wiedza pseudo "programistyczna" masz zamiar naprawic wszystkie bugi plemion.Naprawde chcialbym to zobaczyc..

Kolejna sprawa wszystko bedzie pozmieniane ? to pokaz chodz kawalek wlasnej inwencji tworczej i kawalek wlasnego kodu. Kolejne wez nie wciskaj kitu ze obrazki takie buguja przegladarke a inne nie , sory ale tutaj ludzie nie sa takimi cwiercmozgami jak Ty. czlowieku ogranij cos takiego jak myslenie zanim cos napiszesz nastepnym razem dobrze ? z gory dziekuje bo juz mi sie flaki przewracaja jak takie idiotyzmy wyssane z palca slysze. pozdro .

A PS kiedy bedzie adres ip albo cos aby przetestowac ? (pytalem w poprzednim poscie ale odpowiedzi nie dostalem ...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...