Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje we wszechświecie życie pozaziemskie?

AplauZ

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy istnieje ?ycie poza nasz? planet??

• Pewnie , ?e tak.
      44
    • Mo?liwe
      34
    • Chodzi Ci o te zielone ludzki ? Baajka ; /
      6
    • Hyy ryby. ; o
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak istnieje.

Obejrzyjcie sobie "Zagadki wszechświata z Morganem Freeman'em" i inne programy po 21 na Discovery Science, można się z nich dużo dowiedzieć.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

hmmm teraz ja walne filozofa :D

Życie po za ziemią istnieje i jest to udowodnione... Nie chodzi mi tu już o zielone ludki... Np. takie bakterie, z tego co dobrze pamiętam coś mówili o ich istnieniu po za naszą planetą... Ale wiem, że temat nie jest o jakiś robakach czy innych stworach... Jeżeli chodzi o istoty żyjące i myślące podobnie jak my... Wiele osób myśli - kosmici są potężni... a co jak oni są głupsi od nas? Taka rzecz jest możliwa... Swoją drogą, jednego razu udało mi się zauważyć dziwną rzecz... Stojąc w Helu i patrząc na Gdańsk widziałem pewien obiekt... Nie mógł być to samolot bo stał w miejscu... Nie mógł być to helikopter bo za wysoko... Obserwowaliśmy z kolegami ten punkt chyba z 10 min... Po jakimś czasie obiekt ten ruszył w stronę Sopotu z dużą prędkością, ponownie nie mógł być samolot ani helikopter (leciał zdecydowanie za szybko)...

Trochę tu mieszaniny zacząłem od bakterii a skończyłem na ufo, ale pisałem to o 2, kiedy gnało mnie to do spania :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że jest życie pozaziemskie. Chciałbym dożyć tych czasów kiedy to odkryją

Odkryć może odkryli,ale do opinii publicznej nie przekażą tego nawet za życia twoich wnuków.

Opublikowano

Według mnie pewnie i jest przecież do rozwoju cywilizacji muszą być pierwiastki takie,woda,słońce,tlen itp a Ziemia je spełniła więc myślę ,że nie jest jedyną planetą ,że tutaj jest tylko życie.

2uiyzh2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...