Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server

samios2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam takie pytanie czy na server hamachi moge wbic np.. cuboi'idy i wgl? te pluginy i takie inne? bukkity?

Opublikowano

@up morzesz? poza tym powielasz odpowiedź użytkownika wyżej. I jeszcze żebrasz lajki...

#TEMAT

Tak, to jest to samo co dedyk czy VPS, tylko że na twoim komputerze. Polecam Ci pobrać jakąś paczkę pluginów, bo widzę że się nie znasz zbytnio :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim po like ale temu co żebra nie stety nie ;) każdy pomogl , a moge wiedziec jeszcze jak to wszystko wrzucic?

Opublikowano

Normalnie. Na przykład na pulpicie i tam powinieneś mieć "Launcher". Włączasz go, serwer się uruchamia, a ty wchodzisz poprzez localhost, a inni poprzez IP z Hamachi

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

A mogę , jakieś fajne pluoginy i wgl? ale jak mam server odpalam go i wchodze na serva i inni tez czy jak? bo nie kminie?

Opublikowano

Moge Ci dać za darmo moje pluginy.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Na serwer Hamachi możesz każdy plugin wgrać, jak na każdy inny serwer. ;) Jeżeli chcesz jakieś już gotowe pluginy to ściągnij gotowe pliki serwerowe. ;)

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...