Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonus RPK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Marna przeróbka, do tego jakiś gimbus obraża papieża, mięszanie rapu do religii, frajerstwo się szerzy

Po chuj gimbusom internet?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja tam zawsze lałem na tych pseudo raperów.

..

Nigdy go nie słuchałem, a co mówiąc o reszcie.

Wynalazł się z dupy, a go każdy słucha oO

Szkoda gadać...

Dla mnie to jakiś śmieć i tyle.

(Takie jest moje zdanie, możecie hejcić itp., ale to samo uważam o nim co o chadzie..)

Opublikowano

ALE MAM Z WAS BEKE BONUS RTV PRZECIE WIECZNY PROPS POCZWORNE, POTROJNE RYMY JO JO JO JO WITAM KONSUMENTA RTV

TAM WSZYSCY MAJA TAKIE KSYWY? WSM, RPK I CO JESZCZE?

WPADAJCIE ZOSTAWIAJCIE HAJS KURWA, WKURWIONY DZIECIAG

I do tego RZK. Coś jest na rzeczy... :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Damian WSM, Adrian MPK, Arturo JSP, Lewy BRD, Bonus RPK, Dudek RPK, co oni mają z tymi pseudonimami :x

rydah for life

Opublikowano

Na nienawiści jeszcze nikt niczego nie zbudował. Więc nie mówcie że budujecie kulturę hip-hop.

To do tych którzy porównują raperów mówiąc że ten jest zajebisty, a tamten ciota, elo.

Opublikowano

Damian WSM, Adrian MPK, Arturo JSP, Lewy BRD, Bonus RPK, Dudek RPK, co oni mają z tymi pseudonimami :x

Zapomnieli o Marianie PKP i Henryku MZK

Opublikowano

Jak ktoś nie umie to nieh się za to nie bierze;)

No własnie "nieh". Zabierz ty się za ortografię.

Dobry rap z przekazem a nie typu mezo itp, mówiłem już jest sporo nut od RPK w którym jest przekaz np :

Damian WSM ft. Bonus RPK - Otworz oczy na Świat

Wy widzicie ciemną stronę rapu, zobaczycie że ma dresy i łysy to już skreślić takiego człowieka.

Opublikowano

Wszyscy z 3 literową końcówką ksywy to chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dobry rap z przekazem a nie typu mezo itp, mówiłem już jest sporo nut od RPK w którym jest przekaz np :

Damian WSM ft. Bonus RPK - Otworz oczy na Świat

Wy widzicie ciemną stronę rapu, zobaczycie że ma dresy i łysy to już skreślić takiego człowieka.

Ty mówisz "hejter", a my oceniamy go konstruktywną krytyką: RPK i inne gówna to więcej niż dno. Ten RPK dowiódł jaki daje przekaz kiedy dojebał swoją pioseneczkę "wkurwiony dzieciak"( ??). Jesteś fanboyem, więc możesz wyjść, bo nikomu nie chce się czytać jak ktoś się wyżala, że jego ulubionego "rapera" obrażajo.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Literówka pierdoło;)

Ty mówisz "hejter", a my oceniamy go konstruktywną krytyką: RPK i inne gówna to więcej niż dno. Ten RPK dowiódł jaki daje przekaz kiedy dojebał swoją pioseneczkę "wkurwiony dzieciak"( ??). Jesteś fanboyem, więc możesz wyjść, bo nikomu nie chce się czytać jak ktoś się wyżala, że jego ulubionego "rapera" obrażajo.

Nic dodać nic ująć

Opublikowano

Oh stary, dojebałeś teraz.

Tak samo możemy oceniać innych wykonawców po jednej spierdolonej piosence.

Śmiać mi się teraz zachciało jak to przeczytałem.

A po dwa to chyba nie rozumiesz przekazów w żadnej nucie a hejtujesz tyle z mojej strony, idz puśc sobie disco polo i to będziesz rozumiał. Tak samo smiać mi się chce z gimbusów co myślą że "JP" znaczy jeb*ć policję.

Beautiful :3

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

kurwa ale wy jesteście niedorobieni... tylko krytykować potraficie jak jesteście tacy mądrzy to zróbcie sami dobry rap. Myślicie,że jesteście mądrzy bo posłuchaliście "wkurwiony dzieciak" bonusa i możecie krytykować?? jeżeli ten rap do was nie trafia to go po prostu nie słuchajcie. a nie znajdzie się taki jeden z drugim który przeslucha jedną nutę i od razu krytykuje. ale widzę,że jeszcze jest trochę pożądnych ludzi na tym forum

post-726232-0-61274300-1346276107.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...