Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonus RPK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak wgl. bardziej pasowało by do rymu jan paweł 3

Opublikowano

Rozwiąż rebus .

2007122110_bonux%20color400.jpg + lamus.jpg

Bonux.......................................................................................................................Lamus

Skreśl ux oraz Lam wychodzi :

Bonus

Z tego wynika ze Bonus to polaczenie taniego proszku do prania z lamusem (kiedys pewnie nim byl dlatego powtarza "a lamusy dupa cicho !")

mmg7cy.jpg
Wkoncu :D

Opublikowano

up

"

Kurwa poruszenie, wszyscy z tego kregu dresu, ulic i rapu to smiecie, idioci, wiesniaki i chuje, no kurwa naprawde was to tak dziwi?..."

"to co o wszystkich młodych "raperach" naszego kraju zera nic więcej"

"

Zawsze uważałem, że "ludzie wychowani przez ulice" są pojebani, ale, że aż tak?"

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Widać że niedorozwoje jesteście, tu 80% nie rozumie przekazu a do tego 95% nie rozumie ze to przeróbka PS.

Bo RPK nie niesie żadnego przekazu.

rydah for life

Gość koxxxik12
Opublikowano

Photo Shop

W tym miejscu jest metka CS A lamusy dupa cicho

Opublikowano

autor słabe prowo, do kosza

nara

Chłopie

Ja tylko to dałem bo takie znalazłem... to nie moja wina że ktoś sie bawił w fs.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Bonus ssie chuja na całej lini.DDK coś soba reprezentuje

Raczej ssać to możesz ty mu. (bez urazy)

Konkret Panowie, niech mi ktoś tu powie że nie ma przekazu.

Tak samo Historia mego życia.

Opublikowano

Rysiu zrobił w chuj dużo dla rapu i nie porównuj go z jakimś Rabatem PKS

btw. osobiście Rysia nie słucham, ale szacunek do niego mam

Dużo gównianego rapu i tego dobrego, kiedyś był szanowany teraz taka piździółka.

Opublikowano

Jak można "śpiewać o życiu". jak pewnie oni nie doznali tego życia?

Spójrz na takiego Eminema. Był narkomanem, był zerem, siedział na samym dnie społecznym. On śpiewa to coś, a nie te jakieś wielkie słonie, bonusy do prania co wyzywają wielki autorytet (CHUJ MNIE OBCHODZI, ŻE TO PRZERÓBKA. Na niej jest jego twarz, a nie kogoś innego, więc to jego winimy :0)

Opublikowano

Jak można "śpiewać o życiu". jak pewnie oni nie doznali tego życia?

Spójrz na takiego Eminema. Był narkomanem, był zerem, siedział na samym dnie społecznym. On śpiewa to coś, a nie te jakieś wielkie słonie, bonusy do prania co wyzywają wielki autorytet (CHUJ MNIE OBCHODZI, ŻE TO PRZERÓBKA. Na niej jest jego twarz, a nie kogoś innego, więc to jego winimy :0)

Jego winimy bo jakiś gimbus przerabia fote w PS ?, to tak samo jak by twoją fotę przerobić i ciebie winimy.

Opublikowano

Bonus RPG - idol gimbazjalistów, którzy uważają się za dresów. Nic do niego nie mam ale większa beka jest z tych idiotów, którzy myślą, że jak będą mieć 1g to są bogami.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Polecam przesłuchać Damian WSM ft. Bonus RPK - Otworz oczy na Świat czy też Historia mego życia, a potem wypowiadać się o Bonusie. Mało kto teraz nawija o świecie czy też o życiu, większość ma nawijki o ch*j wie o czym ( nie mówię że wszyscy )

Damian WSM ft. Bonus RPK - Otworz oczy na Świat czy też Historia mego życia

BONUS RPK - HISTORIA MEGO ŻYCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...