Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonus RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie waszego idola...

ushn.jpg

Dla mnie stał się zwykłym śmieciem.=)

Zdj znalazłem w necie

nie wiem czy to prawda ale dla mnie to śmieć

Co o tym myślicie?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porażka. Nie chcę wiedzieć co będzie się działo na tym świecie, gdy te wszystkie dzieci dorosną...

Może sobie tak myśleć, ale niech zachowa to dla siebie, a nie chwali się tym publicznie ...

Opublikowano

Dostał kamerę, dał po flaszce jakimś randomom, wziął koleżankę i nagrywa jakiś śmieszny teledysk - żenada.

Opublikowano

Kurwa poruszenie, wszyscy z tego kregu dresu, ulic i rapu to smiecie, idioci, wiesniaki i chuje, no kurwa naprawde was to tak dziwi?...

W dzisiejszym swiecie/internecie jest chujnia i nie ma zadnych wartosci, dlatego ja mam wlasne stronki od ktorych mnie bania nie napierdala choc mpc jest ich przeciwnoscia, (w sumie sam kurwa nie wiem dlaczego ty pisze)

...kurwa

pozdrawiam. :)

Opublikowano

Jakiś pojebus? Zawsze uważałem, że "ludzie wychowani przez ulice" są pojebani, ale, że aż tak? Tak wielki priorytet dla całego świata podważać?

Opublikowano

403607_250296521711446_250281228379642_573282_128344519_n.jpg

Autentyczność po byku, a kto ma nasrane pod łbem żeby pisać takie rzeczy na fotomontażach to nie wiem...

screenshot_10.jpg

Opublikowano

1326216457_by_crystalis_500.jpg

Tyle mam do powiedzenia.

Każdy ma własny gust do muzyki, dopisz że to jest twoje zdanie, bo zaraz się zlecą fanatycy i internet stracisz ;x

Nie powiem, bo Bonus pomimo swojej 'pozerki' nawija całkiem konkretnie.

screenshot_10.jpg

Opublikowano

najwięcej mają do powiedzenia Ci którzy nawet nie widzą co to rap, a jedynego "rapera" którego słuchają to mezo! RPK nie słucham, ale ostatnio Slums Attack`u (Peja) zacząłem słuchać, obczajcie kawałek Reedukacja. Poza tym nie da sie we wszystkich utworach włozyć dobrego przekazu... Przesłuchajcie

Hi Fi Banda Mieli być tu

PIH Zgniłych sumień cmentarza, wiatr, 2003, Echo

Chada Na tych osiedlach I i II, Niesiemy Prawde

3Y Wszystko co mam, 60 lat

Firma Dla małolatów

a to tylko niektóre utwory, jak kurwa sie nie znacie to po chuja hejtujecie że rap to najgorsze gówno jakie powstało?

"ile żeśmy zbudowali, ile z tego nam zabrali

ile sprzedali, sprzeniewierzyli,

w imię własnych wartości naszym kosztem syfilis

Panie widzisz i nie grzmisz, gdzie zapomoga ?

Brak szans na przeżycie dla dzieci gorszego Boga

Nie o taką Polskę każdy z nas walczył - zobacz

Nikogo nie obchodzi twój los, czas wegetować"

ae1d1005fe.png

Opublikowano

krok 1 - odpal photoshopa

krok 2 - użyj stempla

krok 3 - wpisz własny tekst

krok 4 - ciesz się hejtem :D

@top

Podróbka jak nic, zbieram zamówienia na "własne napisy" jutro zrobię swój fotomontaż :D

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

A kto by się nie skapnął, że to karaczan? No kurwa serio, przecież tylko oni stosują ten rodzaj "prowokacji", jeżeli to w ogóle można nazwać prowokacją.

Btw. RPK ma tak wielki przekaz, że zawsze spadam z krzesła kiedy słyszę "A LAMUSY DUPA CICHO". ;)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Foromontaż czy nie, to tylko kolejny debil w dresie, w kółko nawija jak mu źle, jak mu niedobrze. Macie tych swoich idoli! Peja vs Tede - "niesamowity" pokaz dyplomacyjny tego pierwszego...

Problem jest taki, że możecie mówić, że nie wszyscy są źli, ale WIĘKSZOŚĆ polskich raperów to ścierwa typu Peja lub Firma...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

1326216457_by_crystalis_500.jpg

Tyle mam do powiedzenia.

Każdy ma własny gust do muzyki, dopisz że to jest twoje zdanie, bo zaraz się zlecą fanatycy i internet stracisz ;x

Nie powiem, bo Bonus pomimo swojej 'pozerki' nawija całkiem konkretnie.

"WJEŻDŻA HARDKOROWY RAP A LAMUSY DUPA CICHO!" Naiwjka w chuj konkretna, a co do jpga, to trzeba mieć kartofla zamiast mózgu, żeby uwierzyć że to nie fejk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...