Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena skryptów/szablonów.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typ: Skrypt/Szablon : Szablon
Język: PHP/JS/HTML/CSS, itp. : HTML,CSS. ( Za niedługo PHP+jQuery ! )
Dokładany opis skryptu/szablonu : Prosty szablon pod serwer SA:MP ( GTA San Andreas MultiPlayer ) .

Screen'y :

tmcqjglshjlu.jpg

Demo* : Brak !

Proszę o wycene : ) .
PS. Wszelkie prawa zastrzeżone ! By MiszczUX - Jakby co moja nazwa na gt*o.pl

xq0lgJF.png

Opublikowano

Dokładany opis skryptu/szablonu : Prosty szablon pod serwer SA:MP ( GTA San Andreas MultiPlayer ) .

Screen'y :

tmcqjglshjlu.jpg

5 zł bym dał.

Opublikowano

Screen'y :

tmcqjglshjlu.jpg

Jak trafisz na łosia to może 10 zł dostaniesz.

Opublikowano

Ludzie! Oganijcie się! Kto wam na prawdziwym rynku zrobi szablon za 15-30 zł... Gotowe strony z systemami newsow itp zaczynaja swoje ceny od 200zł. Za szablon burneda normalny grafik by wziął jakieś 400 zł. Tak, tak, szablony są w chuj drogie. A tutaj te wyceny są śmieszne. Dzieci które dostaną 20zł na miesiąc i myślą, że za to serwer postawią ze stroną... Wiem, bo do mnie też czesto piszą, i chcą strone typu craftserv, lub buycraft za sms po 20zł... Szanujmy swój czas, prawda jest taka, że nawet dobra książka do php kosztuje powyżej 100zł, a przecież jeszcez trzeba poświęcić czas na naukę. Wykonując przez tydzień ogromny projekt za 15 zł, to nawet na prąd się nie pokryję... Takie tamaty jak ten są tak idiotyczne. Jeśli naprawdę mają istnieć, powinny być komentowane i zarządzane przez prawdziwych programistów którzy cenią swój czas i wiedzę, a nie przez dzieciaki zbierające na gift cody do minecrafta lub smocze monety do mt2... Powtarzam! Szanujmy swój czas i wiedzę.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

@up: To te layouty są śmieszne

Piszę to jako prawdziwy programista ;__;

Opublikowano

Większość tak, ale często są naprawde fajne i zaawansowane, a jakiś dzieciak pisze, że jest warty 20 zł...

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Ludzie! Oganijcie się! Kto wam na prawdziwym rynku zrobi szablon za 15-30 zł... Gotowe strony z systemami newsow itp zaczynaja swoje ceny od 200zł. Za szablon burneda normalny grafik by wziął jakieś 400 zł. Tak, tak, szablony są w chuj drogie. A tutaj te wyceny są śmieszne. Dzieci które dostaną 20zł na miesiąc i myślą, że za to serwer postawią ze stroną... Wiem, bo do mnie też czesto piszą, i chcą strone typu craftserv, lub buycraft za sms po 20zł... Szanujmy swój czas, prawda jest taka, że nawet dobra książka do php kosztuje powyżej 100zł, a przecież jeszcez trzeba poświęcić czas na naukę. Wykonując przez tydzień ogromny projekt za 15 zł, to nawet na prąd się nie pokryję... Takie tamaty jak ten są tak idiotyczne. Jeśli naprawdę mają istnieć, powinny być komentowane i zarządzane przez prawdziwych programistów którzy cenią swój czas i wiedzę, a nie przez dzieciaki zbierające na gift cody do minecrafta lub smocze monety do mt2... Powtarzam! Szanujmy swój czas i wiedzę.

Niektóre darmowe szablony są lepsze..., więc nie spinaj dupy, chciałbyś żeby zwykły chiński plastikowy długopis kosztował 50zł ? bo przecież to też trzeba opracować projekt, kupić maszynę itd.

Opublikowano

Znaczy.. Trochę może być w tym prawdy.

Mam znajomego grafika-lenia. Kiedyś robił grafikę (logotypy, bannery, wizytówki...) dla ludzi i no hajsik zbierał spokojnie.. Lecz Przestał.

Ostatnio tak rozmawialiśmy i pokazywał mi swoje początki.. oraz komentarz jego: "Matko Boska.. Patrz jakie ja kiedyś słabe prace robiłem a ludzie chcieli za nie 100zł" .. No i może racja, że brali również pod uwagę czas.

Opublikowano

Screen'y :

tmcqjglshjlu.jpg

50-100zł

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Typ:Szablon
Język: HTML,CSS,PHP
Dokładny opis szablonu: Szablon dla DJ-a, na stronie będzie znajdować się księga gości, która zostanie napisana od zera + kalendarz z wydarzeniami i oczywiście strona będzie dopasowana do każdej rozdzielczości(moblinej również)
Screen:

00989141727192027497.png

80674638068254867556.png

85051360345892902229.png

36057576333774865823.png

44959679030320067008.png

Demo: brak

Opublikowano

Dokładny opis szablonu: Szablon dla DJ-a, na stronie będzie znajdować się księga gości, która zostanie napisana od zera + kalendarz z wydarzeniami i oczywiście strona będzie dopasowana do każdej rozdzielczości(moblinej również)

Screen:

00989141727192027497.png

80674638068254867556.png

85051360345892902229.png

36057576333774865823.png

44959679030320067008.png

To jest PSD czy zakodowane w htmlu?

Opublikowano

Typ: Szablon
Język: HTML5/CSS3
Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod metin2
Demo* :

metin2.webverti.pl

1.Ile sam szablon

2.Ile z kodem

Pomogłem? Daj Like'a

:)

Opublikowano

Typ: Szablon

Język: HTML5/CSS3

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod metin2

Demo* :

metin2.webverti.pl

1.Ile sam szablon

2.Ile z kodem

Za zakodowany nie dał bym więcej niż 50zł. Strasznie kiepsko to wygląda.

Screen:

00989141727192027497.png

80674638068254867556.png

85051360345892902229.png

36057576333774865823.png

44959679030320067008.png

Typo leży. Około 100zł zakodowany. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...