Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena skryptów/szablonów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: szablon

Język: html+css

Dokładany opis skryptu/szablonu : prosty szablon pod CMS'a :) miałbyć to mój szablon pod grę, jednak zrezygnowałem z tego i leży sobie teraz na ftp.

Screen'y : http://scr.hu/14e/ixo32

Demo* :

http://www.right-hand.xaa.pl/gra/

jak uda się to opylić to jeszcze dokładam rejestrację + login xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Sorry, ale szczerze nie chcę nic mówić. Ale tutaj nic czarującego nie ma ;/ . Nawet jakbyś dorzucił log+reg to max 30zł może wyciągniesz. Nie ma tutaj nic na prawdę ciekawego. Ułożenie menu + menu górnego i wrzucony content. 4 Divy i strona zrobiona. Jakbym miał wyceniać to bym dał 30zł ale to i tak zawyżona cena. Nie hejtuję ani nic, tylko daję opinię. Pamiętaj, jeżeli coś dajesz na publikę musisz liczyć się z różną opinią :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A do czego ta strona? Pod czego niby?

Za lay dostaniesz max.20-50 zł.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Typ:Szablon

Język: HTML

Dokładany opis skryptu/szablonu : Zdjęcia mówią same za siebie

Screen'y :

1353244882-U744100.jpgDemo* : nie dam ;p

Proszę o wycene ;)

Jeżeli interesuje Cię strona pisz na PW ;)

95 % WARNA @@@

Yea...

Opublikowano

Typ:Szablon

Język: HTML

Dokładany opis skryptu/szablonu : Zdjęcia mówią same za siebie

Screen'y :

1353244882-U744100.jpgDemo* : nie dam ;p

Proszę o wycene ;)

Jeżeli interesuje Cię strona pisz na PW ;)

Pokaż demo, bo nie wiem jak to wygląda na żywo. Na grafikach odnośniki czy jak? System newsów jest? Panel admina? 5zł.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dema nie pokaże bo to HTML i lepiej nie... ;c system newsów jest... panelu nie ma..

No to, tak jak pisaliśmy 5 zł. JAk byś pokazał demon zobaczylibyśmy co tam masz dokładnie.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Witam prosiłbym abyście wycenili mi stronę pod serwer Minecraft. (Głównie chodzi mi o skrypt)

Strona zawiera:

- Autorski system newsów,

- Pisana od podstaw,

- Panel Administratora,

- System komentarzy,

- System logowania i rejestracji,

- Lista banów,

- System prywatnych wiadomości,

- Edycja Profilu,

- Większość tekstu na stronie można edytować po przez Panel Admina,

- Możliwość Edytacji news,

Strona (skrypt) jest nadal rozwijana. Dzięki wszystkim którzy pomagali stworzyć skrypt.

Demo

SS panelu, na panelu zbytnio nie zależało mi na wyglądzie tylko funkcjonalności.

Opublikowano

http://roymaster.fwl.pl/regulations.php

Popraw bo masz błąd. Skrypt powiem Ci jest fajny. Wygląd strony piękny, tylko boxy trochę ciemniejsze bo mało widać. Brakuje mi klikanego logo.

Wyciągniesz kilkaset złoty: ok. 200/300 - jest to moja cena, więc nie krytykujcie ponieważ spotykalem sie z takimi srkyptami w tej cenie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Typ: Skrypt

Język: PHP/HTML/CSS

Dokładany opis skryptu/szablonu : Cos w stylu portfolio. Wyświetla strony internetowe wraz z obrazkiem który jest generowany automatycznie. Obrazek odnosi do głównego opisu a tytuł do strony. Panel administratora. Menu rozsuwane z możliwością dodawanie pozycji i odnośników. Możliwość edytowania produktów oraz usuwania.

Chce za to około 150zł to dobrze?

hcq0.png

Opublikowano

@up daj ss lub link do demka

No to mój skrypt:

Język: PHP/HTM/JS(JS bardzo mało)

Dokładany opis skryptu:Jest to skrypt pod serwery minecraft pokazuję status Online/Offline Motd(Message of day) oraz Graczy online+Proste wbudowanie we własną stronę internetową koło Motd wyświetla również ip serwera zapomniałem dodać

Screen'y :42781821034199511456.png

Demo* : http://superhostajla.y0.pl/demo/status

@down aha dzięki

@2down spox ale daj jakieś demko czy ss

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@up daj ss lub link do demka i tutaj nikt ci nie kupi tu zakaz handlu

No to mój skrypt:

Język: PHP/HTM/JS(JS bardzo mało)

Dokładany opis skryptu:Jest to skrypt pod serwery minecraft pokazuję status Online/Offline Motd(Message of day) oraz Graczy online+Proste wbudowanie we własną stronę internetową koło Motd wyświetla również ip serwera zapomniałem dodać

Screen'y :42781821034199511456.png

Demo* : http://superhostajla.y0.pl/demo/status

Ok, 30-50zł.

Opublikowano

@2up

ja nie chce sprzedać pytam tylko czy 150 za taki skrypt brać czy wiecej ... To sam skrypt bez szaty graficznej ;-)

hcq0.png

Opublikowano

Typ: Szablon

Język: HTML5 oraz CSS3

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona jest zaliczana to tych prostych. Stworzyłem ją do stosowania w serwisie allegro. Estetyczna strona główna pokazuje licytowany produkt. Jak wspomniałem wykonanie było w HTML. Brak systemu NEWS'ów, tylko poprzez edycję kodu źródłowego. Lekkie zastosowanie funkcji jscriptu . Projekt jest jednym z moich pierwszych ''dzieł'' . Nie oczekuję hejtów, tylko jak w temacie . Piszę post jedynie w celu informacyjnym, także proszę o wyrozumiałość.

Screen'y :

allegrom.png

Demo* : Brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...