Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena skryptów/szablonów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chcesz, aby ktoś wycenił twój skrypt PHP/JS, a może szablon?

Napisz tutaj, a postaramy się wycenić.

Wzór :

Typ: Skrypt/Szablon
Język: PHP/JS/HTML/CSS, itp.
Dokładany opis skryptu/szablonu :
Screen'y :
Demo* :

* - nie polecam podawać dema w szablonach HTML, jedynie screeny, najlepiej ze znakiem wodnym.

Przypominam, że MPCForum zakazuje sprzedaży, a więc - my tylko wyceniamy, NIKT OD CIEBIE NIE KUPI, wystaw na jakiś serwis aukcyjny.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typ: Skrypt

Język: PHP, JS, HTML, CSS

Dokładany opis skryptu :

Jest to sklep internetowy. Można w nim łatwo zmieniać Layout, dodawać kategorie i nowe przedmioty :). Strona jest zabezpieczona i po Polsku.

Wykonany jest panel Administratora. Jest możliwość dodawania obrazków do wystawianych przedmiotów. Stronę obsługują wszystkie przeglądarki i można ją uruchomić na zwykłym hostingu :).

Musisz znaleźć przedmiot ? Nie ma problemu - skorzystaj z opcji szukaj :)

Stronę wykonałem specialnie tak by dla wszystkich rozdzielczości wyglądała podobnie. Jeśli wyłączymy obsługę JavaScriptu utracimy parę mało istotnych dodatków. By kupować należy się zarejestrować.

Screen'y :

screen1iy.jpg

screen3wej.jpg

screen2yp.jpg

Demo* : lukart. xaa .pl (Usuńcie spacje - MPC blokuje :) )

Upss zapomniałem dodać - Przedmioty może dodawać tylko Admin (w tej wersji.). Podczas instalacji użytkownik wybiera ,który chce sposób (Użytkownicy lub Administrator).

Opublikowano

@up mało opcji jak na pierwszy rzut oka, nie opłacalne z powodu, że gdy nie mamy firmy jest to idiotyczne, bo mogą nas pozwać a więc, ok. 50-60 złoty MAX.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1) Zależy u kogo, ok. 120 złoty.

2) Też podobnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Język: PHP/xHTML/CSS3/JS/JQ

Ile kosztowałoby wykonanie:

• logowanie i rejestracja z potwierdzeniem przez e-mail
  • Panel użytkownika
  • uploadowanie na inny serwis(na 2 serwisy) poprzez cURL'a określonego pliku z jakąś zawartością i dodawanie tego pliku do bazy
  • inny użytkownik losuje jeden z tych plików musi go pobrać i wpisać kod - za to dostaje punkty
  • system poleconych - 10% punktów od zarobków
  • panel admina
  • ograniczenie możliwych uploadów plików - 5 na każdy serwis dziennie
  • zabezpieczenie przed rozwiązywaniem kilka razy tego samego zadnia(pliku)
  • zabezpieczenia przed rejestracją z tego samego IP
  • system banów, i ostrzeżeń( 2 warny - ban)
  • system "Zgłoś niedziałający plik" po 2 zgłoszeniach dodaje go do rozpatrywania do panelu admina( i nie pokazuje userom).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Typ: Szablon

Język: PHP/HTML/CSS, itp.

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod serwer minecraft. Aktywacja vip jest ręczna niestety ponieważ

w tych sprawach dopiero się uczę. Lecz pomijając ten mały szczegół strona mam nadzieję wygląda ładnie i estetycznie choć grafiki jest mało przez co jest mało dodatków które upiększają stronę.

Piszę ją dopiero 3 dni wszelkie nie dociągnięcia w przyszłości znikną. reklamy są ustawiane na czas np. 1 dzień, 1 godzina itp.

Screen'y :

64011317.png

82200147.png

43034213.png

Demo* : michci. website. pl/ dealexmc/ <--- usuń spacje

Opublikowano

Język: PHP

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod serwer Minecraft. Jak widać w demie, zawarty w skrypcie także jest automatyczny ItemShop.

Sprzedający dorzuci plugin do Craftbukkita, obsługujący automatycznego ItemShop. Dodatkowo system newsów, logowanie się

takimi samymi danymi jak na serwerze.

Aktywacja VIP nie jest w pełni automatyczna, po zakupie na serwerze należy wpisać komendę, następnie otrzymasz zakup.

Demo : mcworld . pl / demo - usuń spacje.

Sprzedający chce 30 zł, lecz uważam, że to przesada.

Opublikowano

Nie wiem, z 15 złoty [@upx2], lepsze są skrypty które automatycznie wszystko nadają, takie jak mój [bez reklamy xP].

Layoutu to nie ma, więc jeżeli nie masz zamiaru kupować nie ma sensu. Tutaj nic poza newsami i tym itemshopem nie ma :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod serwer Minecraft. Jak widać w demie, zawarty w skrypcie także jest automatyczny ItemShop.

Sprzedający dorzuci plugin do Craftbukkita, obsługujący automatycznego ItemShop. Dodatkowo system newsów, logowanie się

Aktywacja VIP nie jest w pełni automatyczna, po zakupie na serwerze należy wpisać komendę, następnie otrzymasz zakup.

20 zł max, strona nie zadowala i nie wygląda na super zabezpieczoną.

Nieregulaminowa sygnatura

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

20-25zł max!

Opublikowano

Typ: Szablon pod stronę minecraft (newsy,serwery itd.)

Język: PHP+HTML+CSS

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod serwer minecraft, co tu dużo mówić? :)

Screen'y :

http://scr.hu/14e/mkqa0

Demo* : BRAK (mam to w pliku index.html na kompie domowym )

btw. logo da się zmienić... xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Typ: Szablon pod stronę minecraft (newsy,serwery itd.)

Język: PHP+HTML+CSS

Dokładany opis skryptu/szablonu : Strona pod serwer minecraft, co tu dużo mówić? :)

Screen'y :

http://scr.hu/14e/mkqa0

Demo* : BRAK (mam to w pliku index.html na kompie domowym )

btw. logo da się zmienić... xD

Brak stopki jakiejkolwiek, napisy bez jakichkolwiek akapitów, sideboxy takie dziwne. Ok. 20 zł

Opublikowano

Brak stopki jakiejkolwiek, napisy bez jakichkolwiek akapitów, sideboxy takie dziwne. Ok. 20 zł

Stopka jest o.O

Tylko się na screenie nie zmieściła...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Dokładany opis skryptu/szablonu: Prosty sklep, pod jakąś sieć Minecraft Servers. Wklepujemy nick, email + kod zwrotny. Email podajemy po to, aby zamawiający dostał potwierdzenie realizacji pakietu.

Screeny:

http://oi47.tinypic.com/2vudb8g.jpg
http://oi47.tinypic.com/28vyow6.jpg
http://oi50.tinypic.com/28l5f8m.jpg

* Jak widać, do każdej kategorii [vip] [rezerwacja] są odzielne tematy przychodzące na email, aby admin nie musiał się domyślać.

** Wiem na 2-gim screen'ie widać #krzaki#, to nie jest błąd strony, mój tylko w tamtym momencie zmieniłem kodowanie w note ++ na UTF-8 i się zwaliło, po powrocie na ISO-2 działa normalnie.

Prosiłbym o wycene. Jeżeli ktoś chce więcej się dowiedzieć na temat tego sklepiku, pisać na PW :)

Opublikowano

Dokładany opis skryptu/szablonu: Prosty sklep, pod jakąś sieć Minecraft Servers. Wklepujemy nick, email + kod zwrotny. Email podajemy po to, aby zamawiający dostał potwierdzenie realizacji pakietu.

Screeny:

http://oi47.tinypic.com/2vudb8g.jpg
http://oi47.tinypic.com/28vyow6.jpg
http://oi50.tinypic.com/28l5f8m.jpg

* Jak widać, do każdej kategorii [vip] [rezerwacja] są odzielne tematy przychodzące na email, aby admin nie musiał się domyślać.

** Wiem na 2-gim screen'ie widać #krzaki#, to nie jest błąd strony, mój tylko w tamtym momencie zmieniłem kodowanie w note ++ na UTF-8 i się zwaliło, po powrocie na ISO-2 działa normalnie.

Prosiłbym o wycene. Jeżeli ktoś chce więcej się dowiedzieć na temat tego sklepiku, pisać na PW :)

Ok. 80zł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Typ: Gra

Język: PHP/JS/HTML/CSS

Gra przeglądarkowa tekstowa.

Zawiera m. in :

• Gildie (czat gildyjny,wojny gildii , budynki gildyjne )
  • Lochy rozbudowane (losowe zdarzenia )
  • Arena
  • Sklep
  • Dom aukcyjny & rynek dla graczy
  • Generator przedmiotów i potworów
  • Layout
  • Zabezpieczony
  • Support
  • Panel admina i gracza
  • Ranking
  • Praca
  • Misje
  • Support
  • Newsy

Screen :

screenJPG_xxaxqes.JPG

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...