Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PIXELCRAFT[64 SLOTY][GILDIE][MCMMO][SURVIVAL+FRAKCJE][NON-PREMIUM]

Vep

Czy podoba Ci się serwer?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

1336917597-U623110.png

Serwer ten posiada 64 sloty, bez lagów. Na serwerze gracze będą mogli tworzyć gildie i bawić się wspólnie z kolegami, jednak każdy może pójść swoją drogą i wybrać samodzielną rozgrywkę

:)

Również każdy z graczy może wybrać jedną z czterech prac : Górnik, Drwal, Myśliwy, Farmer.

Serwer posiada własną stronę oraz forum, z czasem TeamSpeak.

Serwer startuje Dzisiaj ok. godziny 18.

1336917666-U623110.png

Jest Ich 25

SignRank

World portal

Orebfuscator

WorldEdit

Vanilla

PermissionEx

FigAdmin

WorldGurad

SignColours

mChatS

WorldSaver

xAuth

Reservations

ZavAutoMe

Messager

NoCheat

FalseBookCore

FalsceBookCart

Essentials

FalseBookChat

EssentialsSpawn

FalseBookBlock

SetRankPEX

FalseBookIC

FalseBookExtra

McMmo

Factions

1336917705-U623110.png

Administratorzy:

MrSopher

Perzot18181pl

Moderatorzy:

BigPorkchop

jakim08

tracergtsa

1336917727-U623110.png

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Zapraszam na serwer 20:00 Start serwera !

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Pasjonat
Opublikowano

czy mi się wydaje czy to już jest 2 reklama serwera? :D

Wcześniejsza była, to prawda, ale wtedy był inny rodzaj rozgrywki.

1336249565-U623110.png

Opublikowano

Start serwera o 20:00

Zapraszamy na forum serwera !

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

TNT działa ;)

AdminsShop na survivalu o.O

?

SwideeR czemu zagłosowałeś w ankiecie że nie masz zadania ? Przecież nawet nie widziałeś serwera :)

r718w5.png

Opublikowano

dlatego nie ma zdania :D

wiesz gralem na takim serwie na ktorym byl adminshop przez chestshop :/ i ludzie sobie tym blokowali skrzynki :/

napisales w opisie ze mozna wyybrac prace a nie ma jobsow ;o

Opublikowano

Wybór pracy następuje po na kliknięciu na odpowiednią tabliczkę koło spawnu na specjalnej tablicy ;)

Szanros odbanowany ;] Widocznie musiałeś coś nabroić w poprzedniej edycji serwera :P

r718w5.png

Opublikowano

I co za ta prace sie dostaje?? Bo chyba na tym pluginie jeszcze nie gralem... a i moglbys podac IP serwera pod obrazkiem bo nie wyrazne jest i ciezko przepisac... ewentualnie mi na pw forum serwera

Opublikowano

Wszystko już jest gotowe więc Start o 18 !

IP - pixelcraft.pixelteam.net:25595 lub 188.165.245.228:25595

Za pracę dostaje się Expa ;)

g3s5an.jpg

Screen ze spawnu !

r718w5.png

Opublikowano

Już się szykuję reszta ekipy wbije kolo 20-21 wiec ode mnie będzie 10 ludu wiec 10/64 <3

Od razu mówię że chce kupić Vipa! =)

Mam też nadzieje ze serwer będzie tak popularny jak ten na którym gram ten sam typ w dzień jest full 70 slotów zapełnionych <3

Opublikowano

Robie reklame na innych serwach mam nadzieje ze serwer sie szybko zapelni bo zapowiada sie fajnie zobaczymy jak bedzie w praktyce.

Macie jakiegos ts serwera??

Opublikowano

Przewidujecie jakieś eventy może jakiś event z okazji startu serwera nie wiem jakieś zadanie w godzinę uzbieraj jak najwięcej żelaza lapisu złota itp xD

Opublikowano

TS3 zostanie załatwiony gdy sponsor zauważy że jest popęd na serwer ;P

NA FORUM SERWERA PRZYGOTOWALIŚMY DLA WAS 2 KONKURSY !

r718w5.png

Opublikowano

jak będziecie mieli serwer Ts3 to chętnie go przyszykuje bo troszeczkę już grzebałem z serwerami ts3

iii 3 min do startu :)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Serwer zastopowany przez niekompetentnych moderatorów którzy bawili się cubem spawnu !

Wracamy za 5 min

r718w5.png

Opublikowano
Nie polecam. Ludzie zabijali mnie na spawnie, chociaż pvp było niby od czerwonej linii. Admini na to patrzyli i nic nie robili. 0 ogaru

Ludzie zabijają ci na spawnie, hymm ciekawe ? A może dlatego że to Survival ? Mamy 3 Moderatorów którzy dosłownie cały czas wam odpisują ;)

Zapraszam na forum !

Przygotowaliśmy dla was 2 Eventy !

r718w5.png

Opublikowano

Po 1 sa straszne lagi, po 2 dwa razy jak wyszedlem z serwera wrzucilo mnie na spawn i wyczyscilo eq nie wiem dlaczego, a nie pisalo ze sie zabilem, po 3 moglbys opisac na czym polega ten plugin z pracami albo jakiegos linka dac??

Pasjonat
Opublikowano

@Monty.

1.Naprawiamy.

2.Na spawnie pisało, po pierwszym zarejestrowaniu relog :)

3.Wybierasz prace np. górnik(jest na tablicy) kopiesz różne surowce i dostajesz punkty doświadczenia.

1336249565-U623110.png

Opublikowano
Po 1 sa straszne lagi, po 2 dwa razy jak wyszedlem z serwera wrzucilo mnie na spawn i wyczyscilo eq nie wiem dlaczego, a nie pisalo ze sie zabilem, po 3 moglbys opisac na czym polega ten plugin z pracami albo jakiegos linka dac??

Lagi spowodowane Anty Cheatem, pokazuje ze wszyscy macie Hacki 0_o już go usuwam

2. To jest bug Bukkita ;) Nie wiedziałeś o tym ? Na to już nic nie poradzę

3. Po prostu macie Prace, za prace expa, za expa levele za level możecie szybciej kopać itp ;)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...