Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HerinMt2[Pl][Dedyk]

HerinMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu macie passy do speedy gdyby ktoś nie wiedział jak pobrać clienta

username: u13454840

password: nuxalehezizo

Opublikowano

Nie polecam.

[HA] To nie ogarnięty człowiek liczący na zyski z jakiegoś chujstwa. ;]

Jeżeli mnie nie znasz to sie nie udzielaj smarkaczu.

Opublikowano

darmowe doładowanie konta (plus i play) wyslij sms (koszt jak za zwykłego sms) o treści HPAY.PROMT2 pod numer 91955 po odesłaniu kodu sms na nr.782392662 otzrzymasz doładowanie kwoty 80 zł

Jak juz chcesz kogos w konia robic to sprawdzaj pisownie taka rada ;]

Opublikowano

Także pozdro ss-ik dobry do zniechęcenie do gry na tym serverze... Admin nawet sam pisał na Servie, że na GG ma opis cennik itp, to chyba jest to właśnie... Więc ja podziękuje już grę tutaj..

w cenniku nie ma mowy o 6/7 bonusie ;']

a połowa serwera takowe posiada..

Strata czasu i nic więcej

Opublikowano

hmm nizowo gadu gadu jest było offline o 16:40

bardzo ciekawe

hahah tak tak, dlaczego sie nie przyznasz ze serwer jest w 100%ach pod IS i nawet level sprzedajecie, jak sie da to moge przeslac te wiadomosci z archiwum

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

"przerobione" zenada, osmieszasz sie i serwer przez takie transakcje, a to twoje tlumaczenie jest bezsensowne, co ci da to 24 zl do przodu ??

Dobra jebe czy mi wierzysz czy nie ... kazdy kumaty raczej skmini ze nie mam powodu zeby przerabiac ssy, lecz poprostu chcialem sam pokazac jakiego macie H@.

pzdr

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

spoko , poproszę nie przerobione lamusku

przerobione czy nie i tak kazdy wie ze za sms przez gg da rade od ciebie kupic wszystko

nie polecam

Opublikowano

Odradzam zagrać na tym serwie pełno typów z eq z BS i DMG HACK jak się wyjdzie po za koło ochronne to zaraz masz deda nie znajdziesz spota wolnego nigdzie wojna o metki i przez to ze kasa jest od kapitna ona nie ma żadnej wartości i ulepszacze trzeba samemu dropić...

NIE POLECAM!!!!

4602422ade673.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...