Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o moim pomyśle na serwer ?

Divex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest taki trochę rozbudowany parkour. Bez sensu. Możesz pożegnać się ze stałymi graczami, bo serwer za 5-6 dni im się znudzi.

@K4P1K: Parkour jest to 1 z wielu opcji dzięki którym będziesz mógł zdobyć cześci do robienia pułapek, eq, i jedzonko... Gra będzie polegała na pvp, robieniu zasadzek i wiele innych... Gra będzie łatwiejsza dla graczy stałych, którzy beda znać niektóre ukryte pomieszczenia, lecz też beda mogli odwiedzać bardzo rozbudowane lokacje, odkrywać niespodzianki, sekretne pomieszczenia a gdy będą się nudzili, np. przejść sobie dany parkour :)

Opublikowano

Mi osobiscie pomysl sie bardzo podoba

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak jak napisałem tak zrobiłem. Pierwsza lokacja została zakończona oto ostatni screenshoot z pierwszej lokacji :)

asdasdasdasdnz.png

Opublikowano

Pomysł jest świetny. Bardzo ciekawe z tym że można robić pułapki. Fajne było by też jak na wejściu 1 raz na serwer gracz wybiera rase/drużyne np. hmm Orkowie Krasnoludzi i takie tam. I Krasnoludzi nie mogą siebie na wzajem bić. Myślę że to może być bardzo dobry i oryginalny pomysł na serwer. Czekam na oficjalny start :)

Opublikowano

Hej, Czy macie jakiś fajny pomysł na kolejną lokację? Do wyboru mam spalony las koło miasteczka, i lodową góre... jak myślicie którą powinienem zacząć jako 1

Opublikowano

Ten spalony las brzmi super

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Hmm a może coś na wzór lochów takich jakie są już w grze ale takie bardziej rozbudowane? albo Mini Aether. Wysepki w niebie i nie można tam nic rozwalać tylko szukac skrzyn z itemkami do budowania mostów między wyspami i w niektórych skrzyniach mieczyki i takie tam. ^^

Opublikowano

Pomysł mogę określić krótko - Zaje**sty. Radzę włączyć Hardcore Mode, gdyż wiele zdenerwowanych poległych (czytaj: neosów) gdy zostaną zabici, prawdopodobnie zaczną griefować, zabijać graczy niezgodnie z regulaminem, lub po prostu niszczyć serwer. Szczerze sam będę czekał na otwarcie serwera, gdyż co wejdę na jakiś to "-Nie bij bo będziesz miał bana" lub "adminm zabnuj tegeo dzieciadzka bo mnmie zabijaaa!!!!!!!"(błędy zaplanowane) Więc życzę powodzenia i czekam! :D

EDIT: Mój pomysł jest taki, aby zbudować budynek z obsydianu, do którego było by 1 wejście, i nie było by wyjścia, a w tym budynku np. Creepery, zombie, TNT odpalane po jakimś czasie od wejścia jakiegoś gracza, lawa itp. Taki "Budynek Potępienia".

Game Over

Opublikowano

Cięzko będzie ci to zrealizować.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

A mnięj więcej kiedy wystartuje serwer?

Jak skończe mapke do końca. Mapa musibyć ogromna ogromna i jeszcze raz ogromna, aby graczom nie znudziła się po tygodniu, moim celem będzie aby żaden gracz nie odkrył wszytskich kryjówek i nie przebył dokładnie całej mapki, dlatego musze co nieco poukrywać i powiększyć granice

Opublikowano

ja polecam zrobic jeszcze takie coś że w tych skrzynkach beda poukrywane "punkty" np. diaxy ktore przekaże się adminowi on to zapisze w razie smierci gracza. a po pewnym czasie zrobiloby sie ogolny ranking

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Jeśli dałbyś IP do serwa z mapką, mógłbym ją obczaić i coś dobudować :)

Server jeszcze jako tako nie powstał, narazie buduje mapke na creativie :)

Opublikowano

Server jeszcze jako tako nie powstał, narazie buduje mapke na creativie :)

Możesz na hamachi zrobić "prowizorkę" i wkleić tą mapke co robisz :] Ale jak chcesz :D

Game Over

Opublikowano

Możesz na hamachi zrobić "prowizorkę" i wkleić tą mapke co robisz :] Ale jak chcesz :D

ja bede miał dedyk 5 slotow do testowania i balansu lootu z skrzynek :)

Opublikowano

Hmm, mam pytanie, czy ktoś z was wie jak założyć własny serwer taką prowizorke ktory byłby do budowy mapki

Opublikowano

Co wy na to, aby spalony las zostawić jako 3 lokacje a np. na 2 dać pustynie, tam byłoby miejsce do expienia na mobkach i 1 miejsce z enchanting table? Macie jakieś uwagi i pomysły co do tego ?

Opublikowano

Pomysł prawie oryginalny. Mała ilość serwerów jest podobna i nie cieszy się populacją, lecz kto wie - może Ci się uda. Fajnie byłoby tu pograć, pozabijać, podenerwować się. No mnie się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...