Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft [Dedyk] [Oryginalny pomysł] [Bukkit] [Zapowiedź] [Realne życie] Twój drugi świat !

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPRASZAMY NA SERWER TEAMSPEAK3!

IP:89.231.6.137:9907

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kroganin "dal mnie na Admina" Budowalem Porobilem Pomagalem Mu a on co mi za to?" pisalem co zrobilem

Dodal mnie Do wl "Przed tym co zbudowalem"

I potem wchodzi na serwa i pytam się czy fajnie zbudowane i Mu all pokazalem i wywalil mnie z WL:Nie pasujesz tutaj.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Kroganin "dal mnie na Admina" Budowalem Porobilem Pomagalem Mu a on co mi za to?" pisalem co zrobilem

I potem wchodzi na serwa i pytam się czy fajnie zbudowane i Mu all pokazalem i wywalil mnie z WL:Nie pasujesz tutaj.

Mógłbyś przynajmniej odejść z honorem...

Po pierwsze nie dałem cię na administratora, tylko na okres próbny KidModeratora.

Po drugie piszesz tak tylko dla tego, że nie spodobało mi się twoje zachowanie ?

Tak pomogłeś postawić ogromne kloce przed spawnem i kwadrat w powietrzu.

Po za tym takie rzeczy to się na pw załatwia.

Opublikowano

Widocznie jestes za slabym budowniczym i wogóle taki brzydki blok zbudowales , bez komętarza
1302650.jpeg
Opublikowano

Elo ja tez chciałbym zostać budowniczym na serwie więc zobaczcie moje budowle to znaczy 1 budowle . A dobra już zaczynam pieprzyc głupoty co tu więcej pisac zobaczcie sami

post-387759-0-81650500-1337628530.jpg

Opublikowano

Mamy już skończone 65% mapki i 100 % pluginy + stronka.

Co wy na to abyście wy budowali np. ratusz itp ?

Składali byście podania na forum, później dostawali byście cuba i materiały.

Opublikowano

A Kroganin J***ny Ogórku Wbij na ts3 chce się dalej śmiać z ciebie j**any Bachorze 12latku

Byś dostal w tą krzywą pi*** to byś lizal ziemie je***y Mami***ku 2miesiące w chacie bo go brzuszek bolal HAHAHA

Opublikowano

Kroganin 1 to jest **** Genetyczny Nie wbijajcie,Nie sponsorujcie serwera bo on tylko zarobi sobie 1tys i serwer Padnie.

"gadalem z nim o tym na "TS3""

"A i on Paczkę modów i Plików Serwera Real Craft chcial ode mnie Wyciągnąć" Mam je od Typka z mpc Forum nie podam nazwy bo nie chce aby stracil tam adm.

Kroganin 1 to jest J***** la**s.

Nied****ój

"Real Craft"-Podszywa się itp.

ten serwer Padnie!

Maniok Pozdro Fajnie się z tobą gadalo,

Opublikowano

Kroganin 1 to jest Zjeb Genetyczny Nie wbijajcie,Nie sponsorujcie serwera bo on tylko zarobi sobie 1tys i serwer Padnie.

"gadalem z nim o tym na "TS3""

"A i on Paczkę modów i Plików Serwera Real Craft chcial ode mnie Wyciągnąć" Mam je od Typka z mpc Forum nie podam nazwy bo nie chce aby stracil tam adm.

Kroganin 1 to jest Jebany lamus.

Niedorozwój

"Real Craft"-Podszywa się itp.

ten serwer Padnie!

Maniok Pozdro Fajnie się z tobą gadalo Skopiuj potem Pliki serwerowe Kroganina :> i postaw lepszy serwer

OGARNIJ SIE typku jebany . TY masz chyba HIFA a wez spierdalaj z tąd
1302650.jpeg
Opublikowano

Drakloid Tutaj ******* DeathLife więc przymknij ten krzywy ryj mamy na niego dowody jak chcesz to se poczytaj Posty "Up" nade mną

a i po 2 żegnamy z Tematem.

Opublikowano

Drakloid Tutaj ******* DeathLife więc przymknij ten krzywy ryj mamy na niego dowody jak chcesz to se poczytaj Posty "Up" nade mną

a i po 2 żegnamy z Tematem.

Wiesz co , pierdol sie mam na cb wyjebane a ty kurwa tylko kloce umiesz stawiac i jeszcze raz pierd*** sie Wyjdz tu masz drzwi
1302650.jpeg
Opublikowano

Chlopie przeczytaj co to znaczy Server dedykowany/Dedyk

A pozniej mow ze to jest Dedyk .

Masz linka : http://pl.wikipedia.org/wiki/Serwer_dedykowany

W tym hostingu ktory masz server w Pakiecie Diamond nie ma mozliwosci wgrywania Modow. [Pomysl Troche , zapewnie myslenie nie boli]

Zebys sie zabardzo nie wysilil 11 latku.

Server na 100% nie powstanie.

Zapraszam na najlepszy Server MineCraft

IP : s8.mineserv.eu:55001

Opublikowano

Proszę przestać spamować wszystkie posty nie na temat czy obraza będzie karana.

Jeron

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Mam nadzieje ,że serwer wystartuje szybko nawet jeżeli ludzie obrażają innych

ts nie dziala

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...