Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft [Dedyk] [Oryginalny pomysł] [Bukkit] [Zapowiedź] [Realne życie] Twój drugi świat !

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wiadomość !

Uporaliśmy się z mapką i prace idą pełną parą !

P.s mamy już budowniczych.

Zapraszam do kupna SuperVipa !

Po więcej info piszcie na moje gg.

Opublikowano

Rekrutacja na administratorów i moderatorów otwarta !

Wzór :

• Wiek -
  • Znajomość komend -
  • Jak długo grasz w minecraft -
  • Ile możesz się dopłacić -
  • Czy zareklamujesz serwer -
  • O sobie - (Min. 5 zdań !)

Fajnie gdybyście dodali coś od siebie.

Opublikowano

Podanie na moderatora

• Wiek -16
  • Znajomość komend - Dobra
  • Jak długo grasz w minecraft - 2lata z przerwami
  • Ile możesz się dopłacić - mało bardzo mało
  • Czy zareklamujesz serwer - Zrobię kilka reklam
  • O sobie - (Min. 5 zdań !) Mam na imię Paweł. Lubię uprawiać sport. Często mam jakieś dziwne pomysły i zwykle dobrze wychodzą. Szybko uczę się obsługi różnych modów i pluginów. Oraz jestem dobry w łapaniu bugerów lecz banuję go tylko wtedy gdy mam 100% pewności.

Mam pytanie czy na serwerze będą pluginy takie jak redpower 2 pr5, ic2, Buildcraft ???

dJ.jpg

Opublikowano

• Wiek -14Lat.
  • Znajomość komend -Bardzo dobra nie zależnie od typu Pluginu jakiegoś nie znam poproszę o wyjaśnienie i już gites majonez
  • Co do Innych Cmd. All w porządku
  • Jak długo grasz w minecraft -od Wersji Alpha
  • Ile możesz się dopłacić -0$
  • Czy zareklamujesz serwer -Tak filmem na YT ale SS'ami bo nie mam świetnego Kompa.
  • O sobie - Witam tutaj Blażej,Pochodzę z Skarszew na Pomorzu oto w tym fajny miejscu można spędzić czas z Przyjacielami
  • W czasach Gimnazjum znalazlem sporo kolegów od czasu opuszczenia Starej szkoly ^^. Znalazlem nowe Zainteresowania itp.
  • odkrylem nowe pojęcia dotąd mi nieznane.Uwielbiam grać w pilke,biegać,ćwiczyć na W-F,spędzać czas z : rodziną,Znajomymi,
  • uwielbiam zwierzęta bez nich nie bylo by dla mnie świata ^^. W pluginach itp. zaczolem się bawić ok. Rok,1,5r. Temu na serwerze Mafizo
  • Byl to serwer Fb,Rp podobny do tego.Więc zachcialem poszukać takiego serwera który spelni moje wymagania ^^ to może być ten :>>
  • A i dodajcie mody : Planes Mod, Guns mod,Smart moving,Paint mod,
    Plugin:Heroes na : Robicie dane nacje,Klasy,Podklasy Np:Policja ma np. Skill "teleportowania się" Dane Skille etc. Sami musicie się bawić i uporać z tym jeżeli byście chcieli stworzyć coś takiego.
  • Z góry dzięki za przeczytanie Podania
    Proszę o rozpatrzenie tego.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Zrobiłem paczkę o to link :

http://www.sendspace.pl/file/667263a4776c7472fbbaa87

Skan:

https://www.virustotal.com/file/5fc7a2a311e8b702cee5c3fe9c5bc48f5dd3dd3e167dad5c4756f5b2b47a4e81/analysis/1337282580/

Znalazłeś błąd ? Pisz na PW!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Piszcie czy paczka działa itp.

Bugi zgłaszamy do mnie na PW!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie ma za co Ja jestem po to aby* pomagać a i Byś zrobil mi Sygnature. do minecrafta ? Bo widzę że chlopie masz niesamowity talenciK ^^

A i w jakich Programach to robisz?

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Server TS3 OTWARTY!

IP:89.231.6.137:9907

Tu Dowiecie Się Najwięcej Informacji co z Serwerem!

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...