Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przjeście z zaproś przyjaciela 2.0 do 1.0 . TO jednak możliwe

xMT2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok, wielkie dzieki za pomoc, przyszły juz mi wszystkie refki, wszystko pieknie działa mam ip boosty jak i 9x po 250IP ;)

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest super . Dzieki za wrzucenie tego ;p Wkoncu cos sobie kupie i nazbieram szybko IP :D Dzieki jeszcze raz :P

Opublikowano

jestem w systemie 2.0 robie wszystko tak jak trzeba odpala mi się ta stronka na dole mam żeby odebrać nagrode z systemu 1.0 i 2.0 klikam na 1.0 mam please wait... potem pisze ze 0 ip boostow a jak biore 2.0 te obok 1.0 to odpiera 250 ip -.- reffke robiłem wczoraj

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

jestem w systemie 2.0 robie wszystko tak jak trzeba odpala mi się ta stronka na dole mam żeby odebrać nagrode z systemu 1.0 i 2.0 klikam na 1.0 mam please wait... potem pisze ze 0 ip boostow a jak biore 2.0 te obok 1.0 to odpiera 250 ip -.- reffke robiłem wczoraj

tez tak mam, ip boost ci sie nie zmarnowal, po prostu jednego sie nieda odpalić co jest dziwne chyba, ze potem, bo gdy mam dwa lub wiecej to spoko luzik mam ip boosty od razu ;)

Opublikowano

a jeżeli ja mam 49 refów na 5 lvlu ale zaproszeń 58. To kiedy mogą mi sprawdzić ip? Jak wbiłbym 50 ref? Czy może już bo mam 58 zaproszeń?

edit: Nawet jeśli przejde z 2.0 na 1.0 to będę mógł znów z 1.0 na 2.0?

Opublikowano

! nie można przejść z 2.0 na 1.0 !

oni sprawdzają ok godz 23 i 12do15 ;d (tylko nie w niedziele)

Nie można przejść, ale można aktywować nagrody z programy 1.0 będąc w programie 2.0.

@UP: po uj ten bezsensowny post?

Opublikowano

Hmmm, zostały mi dwa refy do kolejnej 10, dostane erpe :D ?

@@@@@EDIT

LoL zrobiłem dwa refy i nie doszło nawet potwierdzenie o założeniu konta xD

A już drugi dzien ;d

OndteAw.png
Opublikowano

@up thx za pomoc, czyli teraz jeżeli mam 49 refów, dopalacze z 1.0 już wczesniej miałem, teraz jestem na 2.0 to dobić na każdym koncie 10 lvl? Czy jak sądzisz? Może lepiej dalej pięcio lvlowe konta robić? ile maks mieć refów, żeby Riot mnie za mocno nie podejrzało xD?

Edit: ja własciwie mam 58 zaproszeń ale tylko na 49 kontach wbiłem 5 lvl jak coś.

Opublikowano

Jesteś w 100% pewny? Ja jak aktywowałem IP Boosty, to dostawałem od razy, sęk w tym, że teraz nie mam opcji, aby odebrać nagrodę, jaką jest RP, nabijałem pierwszy raz 10 Refków. Czy to na pewno działa?

Opublikowano

Dzięki, 104 ip boosty <3 Wyjebany sposób!

Ale w jaki sposób to liczy te refy?

Opublikowano

Zapewne liczy w systemie kod do wygenerowania nagrody czyli twój numer seryjny konta + nagroda, reedemuje za bazie starych danych i tyle przynajmniej ja tak sądze.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jestem na 2.0 wpisałem skrypt javy i jak biore sprawdzanie mam 13 kont na 5 lvl , a biore zeby odebrac mam please wait... i nic dalej

Opublikowano

Wydaje mi sie ze cos z tym zaczeli robic poniewaz nie laduja sie stare nagrody+ nie dziala redeemer ip boostow

@edit

1.0 Rewards on 2.0 account no longer working due to a fix by Riot. Hope you all got the rewards you were after and good job on getting noticed by Riot.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...