Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przjeście z zaproś przyjaciela 2.0 do 1.0 . TO jednak możliwe

xMT2x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omg ,temat nazwany tak ,że myślałem ,że przejdę przez to z 2.0 na 1.0 -.- Ale i tak działa ,kiedyś wykorzystałem IP Boost i teraz go znowu mam ;D like.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kod ten został już wysłany do riot'u wczoraj poprzez oficjalne forum LoLa (Duże zainteresowanie było, ktoś chyba nawet nagrodę dostał).

Oficjalnie support orzekł, że po wykryciu takich przypadków jak dublowanie, tripplowanie nagród będzie karane banem od dni siedmiu do permanentnego bana w przypadku poprzednich naruszeń.

Opublikowano

Wlasnie otrzymalem 4ip boosty , mialem 13 refow a nagrody tylko z 12 , doszla mi wiec nagroda za 1 niewykozystany ref wiec watpie ze bana dostane ;)

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Kod ten został już wysłany do riot'u wczoraj poprzez oficjalne forum LoLa (Duże zainteresowanie było, ktoś chyba nawet nagrodę dostał).

Oficjalnie support orzekł, że po wykryciu takich przypadków jak dublowanie, tripplowanie nagród będzie karane banem od dni siedmiu do permanentnego bana w przypadku poprzednich naruszeń.

Taaa ... ale dziwne że RIOT będzie każdego użytkownika sprawdzał (jest ich ponad 5 mln) . Jak mają to wykryć? To jest skrypt raczej nie do wykrycia

Opublikowano

Taaa ... ale dziwne że RIOT będzie każdego użytkownika sprawdzał (jest ich ponad 5 mln) . Jak mają to wykryć? To jest skrypt raczej nie do wykrycia

wystarczy odpowiednia komenda czy skrypt nie znam sie i ci w chwile wszystko przeszukaja

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Proszę jednak pamiętać o bugu z RP na święta, 3 miesiące po nim ponad 500 tyś. osób odebrano RP z buga.

Gwarantuję Wam, że Riot nie będzie się teraz cackał, szczególnie, że w regulaminie pisze o nadużyciach.

Jedną z większych kar za używanie tego buga jest niemożliwość używania RP kupionego przez siebie, dopóki nie spłacimy długu (Kupujesz RP i nagle Ci je odbierają dopóki nie spłaci się tego, co się 'ukradło').

Opublikowano

UP , my nie kradniemy , sami musieliśmy zrobić te refarale żeby działało ....

Opublikowano

@Up

Nie, tylko wykorzystujecie bug riotu.

Dobrze wszyscy wiedzą co było na święta.

Zapewne teraz będą odbierać to co zostało przyznane.

Opublikowano

Wszystko możliwe, kradzionych RP też mieli nie zabierać a jednak się za to zrobili.

Opublikowano

Teraz mam pytanie, jak wezmę sobie RP za 10 5 leveli w starym systemie to mogę dobić na nich 10 lv i dostać 500PZ za każdy?

bo nie wiem czy zatrzymać passy do kont

Opublikowano

EJ , wie ktos czy da sie szybciej odswiezac ? tzw nabilem juz 5 lvl a na stronce pisze mi ze mam 1 i musze czekac 1 dzien ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...