Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoodTimes Silkroad : LvCap80, Real Only CH old school mid rate server

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy serer moze pogram ..

mogli by dac i euro chary

Absolutnie nie! To mają być stare dobre czasy przed rasą europejską. Szkoda, że party moby są, ale trudno.

Opublikowano

Na serverze jest już ponad 250 osób. Zapraszamy, serwer cały czas się rozwija, widać, że GM'owie naprawdę się starają.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up narazie kazdy expi z tego co mi wiadomo ma byc rang. job wiec napewno bedzie zabawa :)

Ogolnie gilida DeluXe zaprasza do zabawy :) dzis idziemy na fw ... Pm Dexter / Pawlak

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Jaaa :D bez euro, cap 80, to zupełnie jak 6 lat temu ^^

Tak samo jak napisał jeden wyżej, że jak nie będzie botów to będę w siódmym niebie :D i nie tylko ja chyba ;)

Nie będę pisał że to serw na który czekałem, bo serw może okazać się klapą.

"Nie osądzaj książki po okładce, książka może być jeszcze gorsza" :)

Stare czasy... no ale jednak wspaniali ludzie z tamtych czasów nie powrócą...

Nie będzie wybierania się razem na Earth Ghosty, nie będziemy bać się Yarkana, nie będzie takiego samego PvP przy NorthGate :(

No ale mam nadzieję że spotkam tam paru ludzi z serwera Mercury ;]

Pozdro dla Gegusia, Yarpena, Izki, Gucia, całej gildii Sith, SiLlY_FaMiLy i Destlny :)

== Weteran Silkroad International ==

Varios = 74Lv

Bow//Fire//Cold

Serv - Mercury = Isro

[*] 7 sierpnia rocznica kradzieży [*]

Opublikowano

Vulgaris, gm'owie pozwalają na botowanie, ponieważ ludzie nie mają już takiego zapału do expienia, jak kiedyś. Pierwszy, czy drugi raz to było super zabić kilkaset tigerów, kilka tysięcy mobków z Takli :D Jednak robić to naście, czy nawet więcej razy ludziom po prostu się nudzi. Takich zapaleńcow znalazło by się kilkunastu na setki osób wolących puscić bota. Masz na przykładzie Myth Online, część osób, która ogarnęłą pt wbiła ten lvl 100+, ale potem , żeby farmić itemki nie było już zwyczajnie chęci, dlatego wdg. mnie dobrze, że ten bot jest.

Osobiście mam nadzieję, że zostanie jeszcze troszke podniesiony trade gold rate :D Wtedy będą jazdy... x)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...