Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoodTimes Silkroad : LvCap80, Real Only CH old school mid rate server

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up tak server ma 2 dni wiec nie wim z kad to pytanie ...

Co do osoby ktora probuje mnie pojechac to : jesli masz swoja godnosc to przyznasz sie jaki masz nick lub sobie nawet zmienisz i wbijesz na ts i pogadamy .

Co do tego co napisal na moj temat tak ostatnio zmienialem servery ale tylko z tej racji ze byly to glownie cap 120 ktorego nienawidze uwazam ze ten cap jest totalnie zjebany przez tworcow gry. tutaj planuje zostac do konca kariery z silkiem poniewaz nie ma to juz sensu. Jesli uwazasz ze jestem nobem nie umiem grac w silka lub ta gra nie jest dlam mnie spoko to twoje zdanie ja uwazam inaczej ... Jesli nie odpowiada ci gra z nami to nie graj my nikogo nie zmuszamy jedynie zachecamy do niej jesli server jest godny uwagi nawet na 3 dni ... konczac ten offtop czekam na Cb na ts miejmy nadzieje ze nie wpadniesz i pochwalisz sie jeszcze ciekawymi wypowiedziami , a i jeszcze moze 1 nie jestesmy stała ekipa tylko kumplami ktorzy poznali sie na TS3 grajac w silka i od tamtej pory poprostu jak 1 osoba zmieni server to inni tez go sprawdzaja

co do tematu alchemia bedzie dopiero sprawdzana na 64+ a nikt z polakow jeszcze takiego nie ma ludzi przybywa z dnia na dzien dzis widzialem 120 a wczoraj bylo 60 .. wiec rosnie i to sporo Pozdro Dexter

Edge-1.png
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up tak server ma 2 dni wiec nie wim z kad to pytanie ...

Co do osoby ktora probuje mnie pojechac to : jesli masz swoja godnosc to przyznasz sie jaki masz nick lub sobie nawet zmienisz i wbijesz na ts i pogadamy .

Co do tego co napisal na moj temat tak ostatnio zmienialem servery ale tylko z tej racji ze byly to glownie cap 120 ktorego nienawidze uwazam ze ten cap jest totalnie zjebany przez tworcow gry. tutaj planuje zostac do konca kariery z silkiem poniewaz nie ma to juz sensu. Jesli uwazasz ze jestem nobem nie umiem grac w silka lub ta gra nie jest dlam mnie spoko to twoje zdanie ja uwazam inaczej ... Jesli nie odpowiada ci gra z nami to nie graj my nikogo nie zmuszamy jedynie zachecamy do niej jesli server jest godny uwagi nawet na 3 dni ... konczac ten offtop czekam na Cb na ts miejmy nadzieje ze nie wpadniesz i pochwalisz sie jeszcze ciekawymi wypowiedziami , a i jeszcze moze 1 nie jestesmy stała ekipa tylko kumplami ktorzy poznali sie na TS3 grajac w silka i od tamtej pory poprostu jak 1 osoba zmieni server to inni tez go sprawdzaja

co do tematu alchemia bedzie dopiero sprawdzana na 64+ a nikt z polakow jeszcze takiego nie ma ludzi przybywa z dnia na dzien dzis widzialem 120 a wczoraj bylo 60 .. wiec rosnie i to sporo Pozdro Dexter

Wobec powyższego,mam tylko jedno pytanie,po co zaczynać grę na servie cap120,skoro uważa się ten patch za zjebany? Logiki tutaj nie widzę,no ale dobra! Serio,zakończmy ten temat; ] Na ts'a wbiję,jak nie dzisiaj to jutro więc będzie okazja jeszcze "porozmawiać".

Wracając do servera... Czy wszystkie fortece są możliwe do zdobycia? Grałem na wielu tego typu serverach i albo dostępne było tylko jangan,albo nie było tego w ogóle...Pytam,bo jakby na to nie patrzeć to również jest fun,kiedy "czołowe" gildie mogą zmierzyć się twarzą w twarz walcząc o prestiż jakim jest zdobycie jednej z nich... ;]

Opublikowano

Wobec powyższego,mam tylko jedno pytanie,po co zaczynać grę na servie cap120,skoro uważa się ten patch za zjebany? Logiki tutaj nie widzę,no ale dobra! Serio,zakończmy ten temat; ] Na ts'a wbiję,jak nie dzisiaj to jutro więc będzie okazja jeszcze "porozmawiać".

Wracając do servera... Czy wszystkie fortece są możliwe do zdobycia? Grałem na wielu tego typu serverach i albo dostępne było tylko jangan,albo nie było tego w ogóle...Pytam,bo jakby na to nie patrzeć to również jest fun,kiedy "czołowe" gildie mogą zmierzyć się twarzą w twarz walcząc o prestiż jakim jest zdobycie jednej z nich... ;]

Chetnie zapraszam tez z toba porozmawiam. A co do fortecy to nic nie wiadomo jeszcze

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

juz co raz wiecej polaków jest na serverze :) mam tylko taką proźbę... nie róbcie wiecej gildi ! bo po co ... zbierzmy sie w jednej !!

mój nick to : HeeSh , w miare moich możliwości moge pomóc jak ktoś zaczyna gre , i przyjąć do gildi :)

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Panowie @xyz up Takie sprawy na pw , jak zobaczę to jeszcze raz to posypią się nagrody.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

mam wszystko ladnie pobrane lacznie z nowym media i patcherem i nie potrafie znalezc informacji jak rozwiazac problem z inspekcja . Moze ktos mial juz ten blad i jest w stanie pomoc z gory dziekuje.

Opublikowano

zeby grac trzeba pobrac cleanta a potem do tego cleanta media odnich dodwac

bo media z cleanta a media ze strony różni sie tym ze ma o 4 mb wiecej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...