Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoodTimes Silkroad : LvCap80, Real Only CH old school mid rate server

BlazeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GoodTimes Silkroad

[::] Only Chinese race [::]

[::] MaxLv : 80 [::]

[::] MaxDg : 8Dg [::]

[::] Mastery : 300 [::]

[::] Exp/Sp : 15x [::]

[::] Drop : 10x [::]

[::] Gold : 5x [::]

[::] Alchemy : 1x [::]

The server is running on VSRO 1.188 Files

A real old-school server, as you wanted, with great job wars like before. Minor custom edits, bug free server with many events and friendly GMs. Only Jangan-Dw-Hotan areas are enabled, with CTF, Battle Arena and Fortress War . You can get silk by voting or donating, and some events may have silk item rewards. The server is up 24/7, with weekly 1hour of inspection. If you want to join a friendly community and have a good time take a look at our website, register and download the game.

[::]http://goodtimessro.com/ [::]

Features

No Skillbar Bug, You start with absolutely nothing on your skill bar

skillbar.png

High level job suits available ( Black Devil Suit / Special Identity Card / Red Flag )

bdsy.png

Only Chinese items are sold

chbs.png

Honor system working

Old-school Glow system

+3 White

+5 Pink

+7 Yellow /Orange

+9 or above Blue

Silk items can be trader

Stacks will be increased by the time

Some additional pictures/Starting items

http://img802.images...51122424171.jpg

http://img827.images...51121582726.jpg

http://img37.imagesh...51122092493.jpg

http://img717.images...51122090915.jpg

Odemnie: Na epvp server powoli staje się popularny. Warto spróbować :)

Do dzieci które chcą zagrać. Nie zaczynajcie gry, server jest dla weteranów silka.

Dla przypomnienia capu 80 daje filmik :

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w koncu wyszedl server na jaki czekalem stary old school :D kocham takie servery to nie sa na 1/2 dni tylko conajmniej na miesiac ( przy dzisiejszych servrach to długo) a moze i nawet wiecej jbc zapraszam do gry powstanie nowa guild DeluXe wiem ze jest ona na sporo serverach ale tu zatrzymam sie na długo wiec jbc PM Dexter/Pawlak

Edge-1.png
Opublikowano

Tylko 1 osoba odpisała. Widać że na mpcforum jest baaardzo dużo weteranów.

Cienko ludziska cienko.

Opublikowano

Ja właśnie ściągam , mam wolnego neta wiec po południu dopiero zaczne grać ... na taki server czekałem :) tylko gdyby zrobili cos aby bot nie działał to byłbym w siódmym niebie hehe xD

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

Była inspekcja ktora naprawia pare bugow i robic stocki wiec pobierac go z ich strony wrzucic do folderu silka + ZAINSTALOWC go trzeba podajac scieszke do folderu z silkiem

Edge-1.png
Opublikowano

Nadchodzę ! :D ogarniamy coś : > panowie : >

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Jesli chcecie do guild PM Dexter lub kazdy napotkany gracz z guild . polecal bym zebrac sie w 1 guild a to dlatego ze jak narazie polakow gra bardzo malo a turkow od ******* co daje im duza przewage na fortecy itp :(

Edge-1.png
Opublikowano

Bylem u babci i własnie wrocilem jesli ktos chce do guiild PM Dexter guild :DeluXe

mamy tez własny kanał ts3 kanał vip (podaje tylko członka guid )

Edge-1.png
Opublikowano

w koncu wyszedl server na jaki czekalem stary old school :D kocham takie servery to nie sa na 1/2 dni tylko conajmniej na miesiac ( przy dzisiejszych servrach to długo) a moze i nawet wiecej jbc zapraszam do gry powstanie nowa guild DeluXe wiem ze jest ona na sporo serverach ale tu zatrzymam sie na długo wiec jbc PM Dexter/Pawlak

haha mówiłem? To już nawet nie jest śmieszne,tylko żałosne. W każdym nowym Topicu piszesz to samo: (cytat) "to server na który czekałem" daj sobie siana z silkiem,bo zauważyłem,że ta gra nie jest dla Ciebie: ) (swoją drogą ciekawi mnie,czym to jest spowodowane,może szmacą Cie na pvp albo coś i szukasz serva ze "słabszym poziomem"?;>

Żeby nie było offtopa,czy jakaś N O R M A L N A osoba (proszę,aby nie odpowiadał mi żaden członek Deluxe) może powiedzieć mi coś więcej o tym servie? Alchemia rzeczywiście taka jak na Isro? Ile ludzi średnio online?

Opublikowano

@Up ten serv napenwno nie jest dla Ciebie ..

Mówi to osoba,która na servie z low ratami gra max 3 dni po czym porzuca gildie i "leje" na członków? Wiesz,trochę śmiesznie to brzmi z Twoich "ust"... Nawet nie wiesz z kim dane jest Ci w tym momencie rozmawiać (i raczej się nie dowiesz). Do wszystkich graczy i potencjalnych członków gildi Deluxe,nie radzę zaczynać z nimi zabawy ; ] (Grałem z nimi na 3 serverach,gdzie za każdym razem obiecywali mi to samo "będzie fajnie,to server na który czekałem,nie pożałujesz"-oczywiście nie muszę mówić jak to się skończyło.. Odeszli z servera nie informując o tym nikogo,członkowie czekali na jakiś ruch z ich strony,niestety trzeba było opuszczać gildie i kończyć z karą...)Nie wiedzą praktycznie nic o silku i nie są STAŁĄ EKIPĄ... Możliwe,że zagram na servie,bo szczerze powiedziawszy chciałbym wrócić do tych czasów i założę swoją gildię gdzie będzie można nastawić się na dłuższą rozgrywkę: )

Opublikowano

Mówi to osoba,która na servie z low ratami gra max 3 dni po czym porzuca gildie i "leje" na członków? Wiesz,trochę śmiesznie to brzmi z Twoich "ust"... Nawet nie wiesz z kim dane jest Ci w tym momencie rozmawiać (i raczej się nie dowiesz). Do wszystkich graczy i potencjalnych członków gildi Deluxe,nie radzę zaczynać z nimi zabawy ; ] (Grałem z nimi na 3 serverach,gdzie za każdym razem obiecywali mi to samo "będzie fajnie,to server na który czekałem,nie pożałujesz"-oczywiście nie muszę mówić jak to się skończyło.. Odeszli z servera nie informując o tym nikogo,członkowie czekali na jakiś ruch z ich strony,niestety trzeba było opuszczać gildie i kończyć z karą...)Nie wiedzą praktycznie nic o silku i nie są STAŁĄ EKIPĄ... Możliwe,że zagram na servie,bo szczerze powiedziawszy chciałbym wrócić do tych czasów i założę swoją gildię gdzie będzie można nastawić się na dłuższą rozgrywkę: )

o opuszczaniu gildi raczej nic nie wiem... :) bo albo serwer pada , albo master przekazuje gildie komuś innemu :) dziwna ta twoja wypowiedz powiem Ci... :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Nikt Ci nie kaze wbijac do gildi ! Stary ogarnij " Nawet nie wiesz z kim dane jest Ci w tym momencie rozmawiać " chu* mnie to interesuje jak grales z nami. Po to serwy wychodza zeby zmieniac a nie bede siedzial na jednym i sie nudzil wiec wiesz ... " Nie wiedzą praktycznie nic o silku i nie są STAŁĄ EKIPĄ " Skad ty mozesz wiedziec ze ja nic o silku nie wiem ! a co do ekipy to bardzo sie mylisz. Pewnie jestes ta jedna osob z gildi ktorej albo ja albo dexter nie dostal uni i teraz pisze jakis glupoty.... Starczy offtopa bo znow ban na 3 dni bedzie. Jak masz cos do mnie pisz na pw.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Nikt Ci nie kaze wbijac do gildi ! Stary ogarnij " Nawet nie wiesz z kim dane jest Ci w tym momencie rozmawiać " chu* mnie to interesuje jak grales z nami. Po to serwy wychodza zeby zmieniac a nie bede siedzial na jednym i sie nudzil wiec wiesz ... " Nie wiedzą praktycznie nic o silku i nie są STAŁĄ EKIPĄ " Skad ty mozesz wiedziec ze ja nic o silku nie wiem ! a co do ekipy to bardzo sie mylisz. Pewnie jestes ta jedna osob z gildi ktorej albo ja albo dexter nie dostal uni i teraz pisze jakis glupoty.... Starczy offtopa bo znow ban na 3 dni bedzie. Jak masz cos do mnie pisz na pw.

Mylisz się,rozmawiałem z Wami praktycznie dzień w dzień na ts'ie i tak,grałem również na VengardSro : )

o opuszczaniu gildi raczej nic nie wiem... :) bo albo serwer pada , albo master przekazuje gildie komuś innemu :) dziwna ta twoja wypowiedz powiem Ci... :)

l2read : ) Czy ja napisałem coś o opuszczaniu gildi? NIE! Napisałem o porzucaniu a to już różnica: )

No ale macie rację,zakończmy ten temat,nie będę zniżał się do takiego poziomu: ) Dodam tylko,że osoby,które chcą sprawdzić wiarygodność moich postów,wystarczy,że obczają tematy serverów takich jak "Myth" , "VengardSro" (a to tylko 2 z wielu innych ;] ) Najlepiej sprawdzić pierwsze posty,gdzie początek jest dosłownie ten sam "W końcu! To server,na który czekałem itp,itd; ) ) Pozdrawiam wszystkich "normalnych" graczy i życzę wielu sukcesów na tym servie,sam spróbuję swoich sił,zobaczymy jak to będzie ;]

Opublikowano
Żeby nie było offtopa,czy jakaś N O R M A L N A osoba (proszę,aby nie odpowiadał mi żaden członek Deluxe) może powiedzieć mi coś więcej o tym servie? Alchemia rzeczywiście taka jak na Isro? Ile ludzi średnio online?

na razie jest mało polaków , alchemia nie wiem czy jest jak na isro ( teoretycznie tak) w praktyce nie wiem jeszcze , elki dropią dosyc wolno , ale nie jest źle. niedawno GM pisał że jest 118 osób online , po południu pisał że jest rekord bo 70 osób było , wiec jak widac liczba osób grających bardzo szybko rośnie

Palić , sadzić, zalegalizować!

Opublikowano

na razie jest mało polaków , alchemia nie wiem czy jest jak na isro ( teoretycznie tak) w praktyce nie wiem jeszcze , elki dropią dosyc wolno , ale nie jest źle. niedawno GM pisał że jest 118 osób online , po południu pisał że jest rekord bo 70 osób było , wiec jak widac liczba osób grających bardzo szybko rośnie

No i właśnie na taką odpowiedź czekałem,server widzę ładnie się rozwija,graczy już trochę gra tak więc biorę się za ściąganie,dziękuję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...