Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EuroSRO] 13D Drop | All Area's Active | More Inside

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stworzylismy PL gildie, wszystkich chetnych do dolaczenia zapraszam.

piszcie pm'y w grze do: Anelay KrwawyDrwal lub QuadRotor

pomagamy w lvlowaniu z itemami no i zawsze to jest sie do kogos odezwac w rodzimym jezyku :)

Opublikowano

Jest, no i co? Stworzyliśmy drugą, a Lucky Powdery kupisz w Helperze w Jangan tak mi się wydaję..

Jeszcze jedno . Gdzie mam iść na te unique ? Bądź co mam zrobić ?

Jakie unique?:O

Zapraszam na serwer panowie!!

Opublikowano

Wy lepiej walczącą Polkę oglądajcie na Polsacie, czasem takie checki robią.

Opublikowano

Wy lepiej walczącą Polkę oglądajcie na Polsacie, czasem takie checki robią.

ostatnio check 10 godzin trwal ^^
Opublikowano

Wiesz, trochę bugów do naprawy z czego wiem ( pożeranie silków , z potion NPC , stonem jakimś , i wiele innych ) , więc muszą to naprawiać powoli. Ale nie rozumiem , że nie dadzą żadnego info .. -,- tak jakby tam GM'ów nie było . o.O

Opublikowano

Wiesz, trochę bugów do naprawy z czego wiem ( pożeranie silków , z potion NPC , stonem jakimś , i wiele innych ) , więc muszą to naprawiać powoli. Ale nie rozumiem , że nie dadzą żadnego info .. -,- tak jakby tam GM'ów nie było . o.O

no bez kitu z tymi silkami cos nie tak ciagle mi spadaly niewiadomo skad
Opublikowano

no bez kitu z tymi silkami cos nie tak ciagle mi spadaly niewiadomo skad

Wiesz co, też są korzyści z tego, miałem konto wydałem z 5k silków i po checku miałem znów 10k silków. Zresztą, na co Ci tyle tych silków ? ;o 2 avatarki, premka, pet, drugi pet jakieś śmieci , clock i jest 1,5k silków =) Więcej Ci nie trzeba , chyba że jesteś kolekcjonerem avatarów.

Zresztą, kto jest masterem GalaxY? Bo można Unię zrobić.

Opublikowano

Gildi galaxy jest Versi

Mam pytanie do mbota mozna ustawic zeby warior dawal bufy dla wizow??

Czekam az bedzie ON bo chcem bota ustawic

Opublikowano

Gildi galaxy jest Versi

Mam pytanie do mbota mozna ustawic zeby warior dawal bufy dla wizow??

Czekam az bedzie ON bo chcem bota ustawic

Tak można ustawić , żeby Warrior dawał buffy Wizardom.

Opublikowano

Tak można ustawić , żeby Warrior dawał buffy Wizardom.

bot sam nie rozpozna czy dana postac jest wizzardem, musisz wpisywac nick postaci samemu

a co do silkow to zostalo mi 252 tylko, i niby na co wydalem tyle? avatar, premka, devil spirit, set 12d z magc popow, grab pet, kilka paczek instant i reverse return scrolli, 3x paczki 10k arrows liczyc mi sie tego nie chce ale prawie 5k silkow to nie kosztowalo :/

Opublikowano

bot sam nie rozpozna czy dana postac jest wizzardem, musisz wpisywac nick postaci samemu

a co do silkow to zostalo mi 252 tylko, i niby na co wydalem tyle? avatar, premka, devil spirit, set 12d z magc popow, grab pet, kilka paczek instant i reverse return scrolli, 3x paczki 10k arrows liczyc mi sie tego nie chce ale prawie 5k silkow to nie kosztowalo :/

To właśnie mówiłem, że mają z tym problem =) .

--------------------------

Zapraszam do Gildi "SamiSwoi" 6/50 osób, ale wciąż się gildia rozkręca :-) (wczoraj założona) pisać do : Anelay, QuadRotor,KrwawyDrwal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...