Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EuroSRO] 13D Drop | All Area's Active | More Inside

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg pierw musisz zrobić na stronce konto potem w grze

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

no wlasnie mam problem ze stronką.jak chcę zarejestrować to wyskakuje mi :Site has detected a proxy! Site will not load any further!

nieumisz konta robic proste

Opublikowano

juz ci mówie jak to zrobic

1.dajesz register lewy górny róg

2.w pierwszym okienku wpisujesz login jaki chcesz miec

3.hasło jakie chcesz

4.potwierdzenie hasła tego samego co w punkcie 3

5.email

6.tam wpisujesz swoje imie

7.płec

8.przepisujesz kod

Opublikowano

albo zrobcie mi jakieś ,:)

lol,wiem jak się robi konto,ale jak klikam na ten lewy górny róg to mi wyskakuje :Site has detected a proxy! Site will not load any further!

Opublikowano

gra tutaj ktos wogole ? ;c

Jakbyś spojrzał na 2 posty wyżej to widziałbys, że jest nawet gildia, która rekrutuje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gildia ChemicalBro rekturuję.Pisać w grze nick Cumshot bądź Cumshoot(mój drugi char na którym prawdopodobnie będe grał)

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Ja również nowych graczy zapraszam do gildii Hooligans

Pisać do Thoorop, EvaAngelina, _Ivy_, Armaged0oNn, no i do mnie(jestem prawie zawsze) - Diabolica, Mystical

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ref.

Ten serwer jest dziwny. Jak na tym można grać, skoro biorę na stronie downlo "EuroSro Full Client", a na końcu ściągania wyskakuje błąd, że archiwum jest uszkodzone?

Ściągając samo media i wciskając je do innego silka co 3 sekundy mam crasha i w 5 minut loguję już 10raz i nadal to samo...

Da radę ktoś zrobić reupload clienta? Nudzi mi się ciągle wkurzanie na crashujące się okno gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi pobrało normalnie full clienta i wypakowało bez problemów:D mam 39lvl aktualnie i dostałem tylko 1crasha przy wejściu na IM

2h5mv6g.jpg
Opublikowano

mi pobrało normalnie full clienta i wypakowało bez problemów:D mam 39lvl aktualnie i dostałem tylko 1crasha przy wejściu na IM

Niestety to jedyny minus , tak samo jest z losowaniem w popie , bynajmniej ja tak miałem . Ale ogólnie przyjemnie się gra. Jeżeli update nie zmieni tego IM to stracą graczy w szybkim tempie.
Opublikowano

no ostatnio zostawiłem włączonego clienta na prawie cały dzień i tylko 1crash i raz dc, a tak to działało nawet z IM nie wywalało:) a magic pop dobrze działa u mnie :) losowanie też wporzo jedynie przy 11dg trzeba więcej popów użyć :)

Jak jest jakaś PL gildia to pm KrwawaLala :)

2h5mv6g.jpg
Opublikowano

Witam, żadny client mi nie działa nie pojawia się start nawet gdy patchuje lub podmieniam media.pk2 tak samo jest w tym cliencie ściągnięte, rozpakowane, media podmienione i lipa nic żadnego start, nwm co robię źle albo takie clienty są beznadziejene heh ... proszę pomoc :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...