Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harry Potter School PL - Magia w Minecraft [Dedyk] [24/7] [No-WL] [Non-P]

cygan92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer super.

Dużo zaklęć , miła atmosfera , częste eventy i przygody.

Czasami kiedy jest nudny jak nie ma lekcji i tak dalej można pograć grę Role Play'ing z innymi uczniami.

Lekcje są wyśmienite , wszystko odwzorowane jak w książce.

Wspaniałe budowle , i dużo sekretów. I jeszcze Team Speak "myhpspl.tk" dodaje więcej interakcji z innymi.

Opublikowano

Potwierdzam. Najlepszy jednak jest system zaklęć. Radze szukać w dziale ksiąg zakazanych :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś miałby jakieś pytania, chętnie odpowiem :)

Mógł bym się spytać jakie oni posiadają pluginy (nie że od razu swój serwer chce zrobić,ale chciał bym mieć takie mody na singlu),szukałem już na różnych forach i nic :/

Dasz radę odpowiedzieć na to pytanie ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszedłem, przeszedłem test - " tym czasowo zbanowany na 3 godziny ".

Za co ? Nie wiem, nawet się nie odezwałem, ale dziś wieczorem będzie atak, oj będzie :)

Nie polecam, lagi jak cholera

Opublikowano

Ja też dostałem bana. Ale może to być test na cierpliwość ; P Z chęcią poczekam te 3 godziny i wejde :D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

@LeeM.R noi co zazdrościsz że ktoś ma fajny serwer? Ja nic osobiście do tego nie mam

Czym mam zazdrościć ?

Posiadam największy Jail w Polsce: Jail Craft.

To wy powinniście mi zazdrościć a nie tego pseudo serwerA :>

Opublikowano

dostaliście bana bo źle odpowiedzieliście :) i następna szansa jest za 3h , serwer nie dla "dzieci" kopiacych 24/7 w kopalni jezeli ktos ogarnie o co chodzi to mu sie spodoba :) serwer polecam serdecznie texturepack tez fajne 10/10 :)

-PainGirl-.png

Opublikowano

Dziwny serwer ... wgl na forum nie mozna sie zajerejstrowac.. test na poczatku gry jest pojebany jak zle go zrobisz ban na 3h... ;/

Sorry server moglby byc spoko gdbym go chociarz wyprobowal ale jak test sie nie przejdzie i mam czekac 3h to nara... s

Serwer oceniam na 4/10

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Opublikowano
Czym mam zazdrościć ?

Posiadam największy Jail w Polsce: Jail Craft.

To wy powinniście mi zazdrościć a nie tego pseudo serwerA :>

Chyba kpisz.Jakbym chciał to bym założył sieć serwerów ale nie chce mi się tego ogarniać więc nie wiem gdzie tu rozum psuć komuś serwer bo ktoś ma takie "widzi mi sie" ..Pff

Opublikowano

Serwer został trochę zmieniony.

Nie ma już podań na forum na które trzeba było czekać kilka dni aby ktoś ci sprawdził , zostało to zastąpione testem który MUSISZ przejść.

Test jest dlatego bo ten serwer jest inny niż wszystkie bo to serwer Role Playing w którym grasz własne życie jako uczeń Hogwartu i tak dużo osób które w ogóle nie znają się na rzeczy przechodzą ledwo test i spamują dlatego mamy dużo roboty. Ban 3 Godzinny jest najlepszym rozwiązaniem bo osoba której zależy może poczekać.

Pozdrawiam

Administrator Serwera i Minister Magii

merlin0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...