Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wypowiedz się]Kryzys cen w NosTalePL

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tam. Wy to tylko nosmarket nosmarket. Co do tego ma nosmarket. Ja sprzedaje pióra po 11k, chodzę na bb i sprzedalem reda 43 +5 i po miesiacu mam na wk 99 +9. Co za problem. Mnie tam wogole ten caly "kryzys" nie dotknął. Chociaż przyznaję, ceny się ciut podwyższyły, ale nie ma zbytniej paniki i tymbardziej nie jest to wina NosMarketu. Cieszcie się, że NosTale nie jest tak nastawiony na kasę jak te wszystkie "darmowe" gry na przeglądarkę albo choćby tibia.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Nostale uk, de, se . Tam wszystko jest super tanie. Na nostale FR jest mega tanio. Pióro czasem do 1k dochodzi. To zależy od państwa. W niemczech ludzie więcej wydają. U nas polak kupi perłe nk a w niemczech 2 pudła sp. A wydatek z wypłaty ten sam.

Opublikowano

@Up

ładafak. Czyli, że w niemczech jest taniej a nie drożej >< Skończcie już tak płakać bo to można po prostu zmienić. NIech każdy to ma tego dość sprzedaje taniej, wtedy te wszystkie wysokie ceny zaczną spadać, bo nikt u nich nie będzie kupywał bo za drogo mają i sami obniżą. Jak będziecie narzekać to sie nie zmieni.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...