Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki najlepszy support waszym zdaniem? - dyskusja

Mysterious.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystkie miec nie można... Janna ma shielda > ale slabe leczenie i to tylko na ulcie ktore nie zawsze jest wystarczajace skuteczne zeby w czas uratowac kogos ... Taric ma heala nie ma shielda < stun troche rekompensuje >...

Ktos napisal ze Sona to najslabszy support < hahahaha > dobry joke poprawiles mi humor z rana, dziwne ze na wszystkich streamach Sona, Janna i Soraka to glowne supporty ;o

wracajac do Karmy, nie umiesz nia grac to nie graj - dla mnie ona jest bardzo dobrym supportem i zawsze nim bedzie...

3KIpGJ1.gif

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taric + Sivir, Urgot? Jak dla mnie to z nimi najlepszym supportem jest soraka, hyper spam = mega outfarm. Gdy gram Urgotem i mam przyjemność grać z Soraką na lane to farm advantage jest miażdżąca.

Co do Karmy to jest bardzo rzadki support, mimo tego nie uważam, żeby była jakaś najlepsza, co prawda słaba też nie jest.

Najlepszy ofensywny support (moim zdaniem) ze względu na immobilize przy każdym skillu jest Leona. 3 stuny, 1 dobry slow + dmg ogarnięty z pasywki (bardzo przydatny w early, na lane) + hyper inicjator w teamfightach :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Imo do każdego ad carry pasuje Leona, nawet jak dostajemy w dupę do bardzo łatwo się odbić, a w TF'ach mamy kilka dodatkowych CC.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Sona i Alistar

Sona:AoE ulti,passywki skilli,ostry harras na lane

Alistar:2stuny,ulti najlepsze dla tankow,zajebista ilosc hp co per lv

sstwc.jpg

Opublikowano

Kazdy support to opek a to jest na to potwierdzenie.

http://imageshack.us/f/42/lolsupport.png/

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...