Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egzorcyzmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up

Wybacz ale jesteś ułomem. Rozumiem gdybyś przeczytał biblię i pisał takie rzeczy ale pewnie pierdolisz głupoty nie znając nawet tekstu który nazywasz bzdurami?

Biblie nie powinno brać się dosłownie i każdy kto czytał ją choć raz wie o tym. Prosze abyś się zapoznał z tekstem potem moge z tobą dyskutować o takich rzeczach.

Egzorcyzmy... powiem tak. Część jest prawdziwa i uważam to za prawde. Łatwo jest się otworzyć na zło a na dobro już nie...

Kolego @UP skoro to są brednie polecam wzywać demony i szatana i cokolwiek jeszcze sie da. Wmawiaj mu że chcesz go przyjąć do siebie i rób tak codziennie.

Ale pamiętaj ze z całego serca musisz go pragnąć inaczej sie nie uda. Potem powiedz jak było ok? ; >

Człowiek ewoluował? A słyszałęś o tak zwanym brakującym ogniwie? wiesz choiaż co to jest? WŁAŚNIE to daje dużo do myślenia.

Musicie sie obudzić... bo ta moda na nienawidzenie kościoła jest dziwna nie widzicie tego? Myślcie samodzielnie nie słuchajcie innych...

Tak wgl.

Biblie nie pisała tylko jedna osoba. (już widać że nie znasz się na tym co próbujesz obalić)

Było znacznie więcej ksiąg które przez pewnego króla nie zostały przyjęte ( O ile dobrze pamietam)

Polecam również przeczytać ewangelie według Judasza oczywiście z dziwnych powodów duża część tej ewangeli została spalona. ( aż łapie za gardło )

To taka ciekawostka.

Ułomem? Przeczytałeś sam Biblie? Wątpie czy ktokolwiek na tym forum chociaż 10 stron przeczytał (sam z siebie, nie jakies zadanie na religie czy cu)

"być człowiekiem to wyczyn być złym to żadna sztuka", eh nawet jeżeli bym tak robił to nie przyzwał bym żadnych demonów ani nic, działoby sie tylko w mojej głowie, bo myślałabym że na to ma na prawde sens ;) a jak bym tak myślał działało by to mają psychike i w końcu wydawałoby mi sie że wiedze to stworki, a to już sie nazywa chorobą ;D Nie kurwa człowiek sie pojawił bo Bóg se palcami pstryknął... yhy... brakujące ogniwo... wierz sobie nadal w to wszystko, ewangelie, apokalipse że Bóg zstąpi na Ziemie aby nas sądzić :)

"Biblii", jak bym chciał wszystko co wiem przelać na tamten post to byś tego po prostu nie przeczytał ^^ Ja Ci napisałem, może zył ktoś taki jak Jezus, ale był zwykłym człowiekiem, mógł sobie nauczać religii, głosić Ewangelie, ale nie ma kogoś takiego jak Bóg, tak samo że Maryja była dziewicą, niemozliwe ;D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Te Analize Mischel to bujda na resorach ;d

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Na forum było wiele dyskusji dotyczących egzorcyzmów, religii, wiary, boga. Gdybyś tylko wykazał chęci, znalazłbyś nasze opinie na ten temat.

Nie wierzę.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano
tak mi to wszystko wpojono

Gratuluję Tobie rozumu... Zamiast samemu spojrzeć na różne sprawy to idziesz jak ślepy gdzie go poprowadzą...

Z twojego punktu widzenia jeżeli twoja mama by Ci powiedziała, że zabijanie jest dobre to byś zabijał mimo tego, że Ci się to nie podoba? ...

Co do opętania. Mimo tego, iż nie wierzę w Boga jestem w pełni przekonany, że można być opętanym.

Opublikowano

bullshit na kółkach, reklama dla wiary z ukrytym przesłaniem "nie jesteś z naszej religii, Szatan cię opęta i tylko my ci pomożemy". Swoją drogą kolegę egzorcyzmowali ale tylko ziewnął i poszedł spać (ADHD). Mnie też egzorcyzmowali kiedyś, skórzanym paskiem po wywiadówce.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Beka, też mi to katechetka puścila :P

Podobno opętali ją Hitler, Stalin, Kain(co zabił Abla).

Głosy, również są chyba prawdziwe.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano
Skoro to było by bujdą, to po co ludzie (księża, zakonnice etc.) by to tłumaczyli.

Po to żeby utrzymywać religię.

Nie zobaczę , nie uwierzę . Dla mnie bujda i tyle.

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...