Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] "Nie da sie grac bez IS na PL" - obalenie mitu :)

keres

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje,ja bym tego w 10 lat + nie osiągnął xD

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

no ale jak udowodnisz ze zdobyles to bez is ? bo napisac i wrzucic ss to i ja potrafie ;)

A zaraz Ci moge wrzucic ss z takimi bonami ze hoho, bo nawet nie pokazałes ze to PL i nie pokazales swojej postaci, więc ss moze byc robiony z kazdego innego serwera ;)

Chcesz ss stalki 3x abs 15% +2k HP ? mam taką na PL ;)

Opublikowano

Hehe no to nie byl by mpc gdyby nabijacz postow nie podwazyl wszystkiego co jest w tym temacie i nie napisal ze nie wierzy.

Mogl bym ci to udowodnic, ale po sensie sklejonych slow przez ciebie na zlosc nie dam ci tego dowodu, chodz mogl bym ci go dac w 10 sekund.

Trzymaj sie cieplo i graj sobie na prifkach i badz super, a pl metina zostaw dla ludzi kumatych i tych ktorzy wiedza ze jak sie chce to mozna.

A teraz do kazdego kto naskoczy jeszcze na mnie, wystarczy czytac co napisalem :

Pisac ze priv czy cos mozecie sobie darowac, ktos chce, niech pisze pw podam godzine i moge pokazac.

A on nawet nie napisal, tylko musial dodac swoje 3 grosze i oszczerstwa, w koncu te 1200 postow nie napisalo sie samo.

Opublikowano

no ale jak udowodnisz ze zdobyles to bez is ? bo napisac i wrzucic ss to i ja potrafie ;)

A zaraz Ci moge wrzucic ss z takimi bonami ze hoho, bo nawet nie pokazałes ze to PL i nie pokazales swojej postaci, więc ss moze byc robiony z kazdego innego serwera ;)

Oh, komuś widzę zazdrość dupę ściska.

Opublikowano

Były takie eventy ze nawet 55 lv ma all 5 bon ;/ PL to teraz gówno jest ... kiedyś musailes wydac kase na v2 ale tylko na jedną bo można było robić przeżuty ;ff

Opublikowano

Mój kolega ma lepsze eq ale wydał na IS ponad 1k zł i gra od 2 lat.Takie eq na globalu staje się powoli niczym nadzwyczajnym.

To już przesada, te 100zł by się rozkręcić - to tak, ale nie tysiąc.

@

Itemki ładne.

Opublikowano

Na twoim miejscu sprzedał bym to wszystko na allegro i kupił sobie jakieś małe autko na start ;) na PLu nie warto grać ;P

W sumie to ani na PLu ani na żadnym innym serwerze nie warto

Opublikowano

U mnie na S15 jest stal sura 1.5k HP i 4xABS 15% ^^

Albo stal do expa

1.5k HP

20 zaklecia

15 strzały

10 do pz

^^

x

Opublikowano

No gratulację EQ . Mój kolega też bez IS zrobił sobie nawet dobre EQ . Żeby coś takiego osiągnąć potrzeba wytrwałości :)

Opublikowano

Moje największe osiągnięcie to 4 itemy 5b bez IS, ale więcej mi się nie udało zdobyć. Trzeba trafić na odpowiednie momenty kiedy na sklepach jest dużo itemów, albo znać osoby które sprzedają itemy 5b za yangi lub wymieniają się za kilka itemów. Ja np. raz wymieniłem 3 itemy 2b na 1 item 5b ( rzeczy w tym, że te 3 itemy 2b dropłem ). Eq w 100% możliwe do zdobycia w ok. 7-8 miesięcy grania. GZ za zdobycie takiego eq w ciągu dwóch lat.

Kocham mame

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie gratki za takie itemki :P

Ja grałem pare miesięcy i miałem ledwo 3 itemy 5b-.-

Szacun wielki.

Jakbyś miał sprzedać itemy to za ile? liczysz w tys.? :D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry ze dawno nie odpowiadalem.

Eq nie sprzedaje nikomu, zostawiam bo planowane jest polaczenie serwerow i w czyms takim moge sie dobrze bawic :))

Opublikowano

ladnie ladnie.Ja bez isa gralem to doszedlem do momentu wbicia 75 lv .Wbiciu stalki na 9 potem boja ale i tak mi skradziono to.

Ps . Ametyst 2 i 3 ebonki kozackie;d

Opublikowano

Gz eq,dużo musiales sie napracowac na nie.Btw.Co do dzieci co mowia ze sie takiego eq nie da zrobic,sura 75 lv i kamole w dt o_O.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Gratuluje itemów. Nie grałem na PL do poziomu 75+ bo osiągnięcie eq na wyższy level wydawało mi sie nierealne. A tu proszę bardzo bez wydawania kasy na IS ( tylko exp i drop) można dorobić się takiego EQ.

Jeszcze raz gratuluję!

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Male odswiezenie :)!

Niedlugo polaczenie serwerow wiec ciezka praca nie pojdzie na marne :D a juz sie balem ze na nic to eq sie nie przyda :unsure:

Opublikowano

to Nie jest Prostę zdobyć takie Eq ale dla mnie Polski Metin był jest , i będzie Szajsem

P.S Nie jaram się gdy gram na privie I mam zajebiste eq Tylko gram dla satysfakcji :)

HEJTERÓW POZDRAWIAM FUck`etem :) !!

Opublikowano

przed kradzieza eq mialem tez galante

prawie kazdy item z 4 bonami all kupione od graczy

tez kompetowalem to 2 lata ale juz 3 nie gram a ponoc tera latwiel o takie itemki wybonowane

Opublikowano

przed kradzieza eq mialem tez galante

prawie kazdy item z 4 bonami all kupione od graczy

tez kompetowalem to 2 lata ale juz 3 nie gram a ponoc tera latwiel o takie itemki wybonowane

Teraz na większości serwerów wybonowane itemy 5b są w sklepach.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...