Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaranie szałwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznij od liści, jeśli puknięcie będzie słabe brnij głębiej ;)

A tak serio to olej to gówno a jak już chcesz fajnych doznań to zapodaj sobie LSD, na pierwszy raz to polecam "kartonik" na dwóch i do tego dużo palenia i masz zapewnioną dobrą zabawę ale też załatw sobie jakiegoś kumpla co będzie Was pilnował bo na kwasie to różnie bywa, ja za pierwszym razem po "kartoniku" na dwóch i wypaleniu z 5g miałem ubaw po pachy i to taki że aż z kumplem płakaliśmy i nas już brzuch jak i szczęki bolały, za drugim razem to już "possaliśmy" tego więcej i miałem halusy ;)

Na pewno nie polecam Ci brania bieluna, nigdy tego nie próbuj nawet jak będą dawać Ci to za free.

Na sam koniec dodam że nie warto w nic brnąc bo to tylko strata kasy i zdrowia, za młodego ostro balowałem z fetą i teraz mam skutki w postaci zepsutych zębów, od kilku lat nie robię nic po za wypaleniem jakiegoś wąsa i tyle :)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...