Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] EliteMT2 - Problem z Mapą od 150lvl i nowymi itemami od lvl 100...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wie ktoś czy da się podmienić jakieś pliki na EliteMT2 żeby było widać na Modzie Nową mapke od 150lvla i nowe itemki od lvla 100 ??

Opublikowano

Da sie na 100% :P Potrzebujesz pliki z pack klienta (z tymi mapami i itemami) + do tego jeszcze jeśli chodzi o mapy to wypakowane atlasinfo a itemi item_proto i item_list :) Te3 pliki trzeba wrzucić do folderu mod:P Na koniec trzeba jeszcze w connecthelperze ustawić, zktórych plików ma czytać dane:P

Opublikowano

Da sie na 100% :P Potrzebujesz pliki z pack klienta (z tymi mapami i itemami) + do tego jeszcze jeśli chodzi o mapy to wypakowane atlasinfo a itemi item_proto i item_list :) Te3 pliki trzeba wrzucić do folderu mod:P Na koniec trzeba jeszcze w connecthelperze ustawić, zktórych plików ma czytać dane:P

O kulffa :D Napisz do mnie na GG: 1536519 To mi pomozesz :P

Opublikowano

Nowe mapki mogą znajdować się w poszczególnych nowych plikach jak np. nowa_mapa.eix oraz nowa_mapa.epk, spróbuj z kopiować te dwie paczki, wkleić do Mod'a, a następnie dopisz to index'u... Jeżeli pomogłem daj Like.

Jeżeli nie zadziała to musisz prawdopodobnie skorzystać z Programu, który rozpakowuje pliki .eix oraz .epk i tam masz wszystkie pliki z numerkami to wklejasz do np. patch1, ale pamiętaj żeby pliki mapki importowały się przez klienta. Ale najlepszą radą na to będzie gra bez Cheatów. Pozdrawiam!

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Dobra doszlem do tego i widze juz te nowe itemy na modzie co dodali :P Jeszcze mam 1 pytanko czy da sie gdzies pogrzebac w pliczkach zeby kowal w dt mial zawsze 100% ulepszenia??? Z tego co wiem to ktos juz tak zrobil na Elite ale nie chce on tego rozpowszechniac :P

Opublikowano

czegos takiego sie nie da mozesz jedynie sobie dodać opcje ze jak najedziesz na kowala czy tam jakiegos npc co ulepsza to będzie pisał ile % jest na ulepszenie np:

Szansa na ulepszenie: 50%

i takie cos sie dodaje w root .

żeby Ci kowal w DT zawsze ulepszal musiałbyś miec dostep do serwera (plików serwerowych+navicat) bo szanse na ulepszenie danego itemu nastawia sie w zakladce: refine_proto znajduje się ona w navicacie w zakladce Player i zeby zmienic % na ulepszanie musialbys zobaczyc jakie id ulepszacza ma dana rzecz/bron/zbroja i wtedy wchodzisz w Player>>refine_proto i tutaj szukasz id tego ulepszacza nastepnie jedziesz s bok i masz zakladke prob i tu nastawiasz % na ulepszenie jak chcesz cene zmienic to obok masz zakladke cost i tu nastawiasz ile ma ulepszenie kosztowac.

nie slyszalem o takim czicie zeby kowal ulepszal na 100% , sa sposoby ludzi ktorzy kombinuja z okienkiem otwieraja ,zamykaja , jeszcze inni jezdza itemem nad kowalem itp ale te sposoby nie dzialaja

..

Reasumujac: Nie ma takiego cheata ktory daje 100% szansy na ulepszenie . Bynajmniej ja o takim nie slyszalem.

W tym temacie cos znalazlem:

zobacz: http://www.mpcforum....temu-pl-i-priv/

ale byc moze jest nie na temat bo spac mi sie chce i moze pomylilem ale zobacz.

Opublikowano

czegos takiego sie nie da mozesz jedynie sobie dodać opcje ze jak najedziesz na kowala czy tam jakiegos npc co ulepsza to będzie pisał ile % jest na ulepszenie np:

Szansa na ulepszenie: 50%

i takie cos sie dodaje w root .

żeby Ci kowal w DT zawsze ulepszal musiałbyś miec dostep do serwera (plików serwerowych+navicat) bo szanse na ulepszenie danego itemu nastawia sie w zakladce: refine_proto znajduje się ona w navicacie w zakladce Player i zeby zmienic % na ulepszanie musialbys zobaczyc jakie id ulepszacza ma dana rzecz/bron/zbroja i wtedy wchodzisz w Player>>refine_proto i tutaj szukasz id tego ulepszacza nastepnie jedziesz s bok i masz zakladke prob i tu nastawiasz % na ulepszenie jak chcesz cene zmienic to obok masz zakladke cost i tu nastawiasz ile ma ulepszenie kosztowac.

nie slyszalem o takim czicie zeby kowal ulepszal na 100% , sa sposoby ludzi ktorzy kombinuja z okienkiem otwieraja ,zamykaja , jeszcze inni jezdza itemem nad kowalem itp ale te sposoby nie dzialaja

..

Reasumujac: Nie ma takiego cheata ktory daje 100% szansy na ulepszenie . Bynajmniej ja o takim nie slyszalem.

W tym temacie cos znalazlem:

zobacz: http://www.mpcforum....temu-pl-i-priv/

ale byc moze jest nie na temat bo spac mi sie chce i moze pomylilem ale zobacz.

Ok wielkie dzieki. Mam to co podales akurat :P To jakis Kid Neo pewnie kit wciskał... A powiesz mi jak ustawić to w root? Żeby pisało ile % na ulepszenie jest?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Wie ktoś czy da się podmienić jakieś pliki na EliteMT2 żeby było widać na Modzie Nową mapke od 150lvla i nowe itemki od lvla 100 ??

Pomógł byś mi z tym na pw?

Napiszesz mi to na pw ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...