Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info WRPSP otwarta beta

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że ja mam wyłączonego antywirusa, wszystkie zapory itp... Po prostu już 3 razy pobierałem i dalej kończy się na 100mb przed końcem,... Prosze o szybką odpowiedź.!!!!

Huehue

:)

1753048381.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze, kiedy pobrałem jakimś cudem całość, znów są błędy w archiwum WinRAR'a ale i tak zdołałem to wypakować, po czym spatchować, ale i tak mam taki error:

http://imageshack.us/photo/my-images/232/jajar.png/

Kto mi pomoże ??????????

A jak ktoś może, niech na jakiś popularny w miare hosting wrzuci i mi na PW wyśle linka, byłbym bardzo wdzięczny, i wynagrodziłbym to limitem Lajków ;)

Z góry dzęki,..

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

serw online.

Podajcie jakiś porzadny serwis z dosyć dobra szybkością pobierania. bo te to lipne ;/

@SERV offline od 23.30 bo auta beda robic

snikersproject1.png
Opublikowano

Co do serwera. Pobrałem, pograłem i wyszedłem. Jak dla mnie największą wadą jest to, że można kucać (kłaść) w trybie CQC. Pozostają jeszcze lagi ale to już mniejsze zmartwienie, bo inetrnational mnie już do nich przyzwyczaił. Reszta - w porządku, pozostaje czekać na rozwój projektu.

@Jeśli chodzi Ci o to, że na cqc można się KŁAŚĆ a nie kucać to moim zdanie powinno to zostać, gdyż to ma być choć trochę realistyczne. A o jakie lagi Ci chodzi jak tam wgl nie ma lagów.

Realistyczne? Dla mnie nie jest zbyt realistyczne kiedy ktoś przede mną zaczyna robić przysłowiową "padaczkę", tylko by kogoś zabić ...

A ja lagi mam.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@Jeśli chodzi Ci o to, że na cqc można się KŁAŚĆ a nie kucać to moim zdanie powinno to zostać, gdyż to ma być choć trochę realistyczne. A o jakie lagi Ci chodzi jak tam wgl nie ma lagów.

Opublikowano

Już zasysam ;) Ciekawe ile potem będzie trzeba zapłacić . Myślę że około 10 zł smsem .

600 Post ;>

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Pobrałem gierkę i włączam UpdaterWR I nie mogę włączyć wyświetla mi się jakiś błąd o treści: "nie można połączyć się z serverem patch'y". O co chodzi?

Opublikowano

Chyba sobie pogram, co jest zmienione w grze poza zabezpieczeniami?

Odgłosy po zabiciu(coś ala CA), stary wygląd postaci, odgłosy kroków no i możliwość położenia się an CQC - tyle zaobserwowałem.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ogolnie jest to beta wiec np. ceny i moc broni zostana zmienione. Możliwe ze wr zostanie spolszczony.

Jak pisze że nie można się połączyć lub od razu pisze że zamknięto aplikacje(bla,bla) to na 75% znaczy że serwer jest wylaczony bo coś robia.

@Bronie mają wszystkie tylko że później je wrzuca. aa Ci co narzekają na lagi to pewnie mają ping999. Musicie porty odblokowac.

Ktoś narzekal na to że można leżeć. Założenie adminow jest wrocic do czasów bety. Jedynie mają problem z mapkami ale kiedyś jak rozmawiałem z Gm JacoH to powiedzial że chyba wie jak to zrobić. Niestety nie wiem czy to pyklo czy nie.

Jeżeli masz problem z zabiciem kogos to stosuj taka sama metodę jak oni. Pragnę zwrócić uwagę że jak ktoś leży to łatwiej w heada walnac. Taki paradoks ^^

snikersproject1.png
Opublikowano

To wg. hamstwo, w is beda za premke [ kupowac ],

Na wr gamerfisrtwa przynajmniej reje za darmo..

To jest priv a nie rozni sie niczym od globala, powinien być szybszy exp, dinary, darmowe bronie a nie chec zarobku...

Dota 2 > Lol

Opublikowano

@up a z czego mają zarabiać na serwer?

kurde chyba muszę w 1 poście to napisać. TO JEST BETA. Exp będzie normalny tak samo z dinarami. Bronie pewnie też w większości będą darmowe

snikersproject1.png
Opublikowano

To jest beta priv. To nie metin, że masz 100000mld gotowców i lecisz. Nawet czystego kodu nie ma, wszystko trzeba riversować.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

A odpowie mi ktoś na moje pytanie? Czemu gdy włączam updaterwr wyskakuje mi błąd: nie można się połączyć z serverem patch'y? Czy server wgl działa?

Opublikowano

Zależy w jakie godz. nawet do 80 było. Ale zawsze sobie z kimś pograsz. Jeszcze sporo osób o tym WR nie wie. Dopiero po becie będziemy go reklamować

@vincente44 że ty grałeś tylko w chapter3 to nie nasz problem. Założenie jest takie żeby powrócić do czasów chaptera1 czy bety, a wtedy jeszcze można było leżeć

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...