Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info WRPSP otwarta beta

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjebany ten serwer myślałem że będzie lepszy wszyscy polacy "Pro" nie da się nawet grać jak jest ktoś "Nowy" Nie polecam tego serwera miałem staty 2:11 a na Inter 10:2 więc wole Inter niż jakiś zjebany serwer

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te linki sa dobre. Jeżeli ci na nich wr nie chodzi to na forum serva masz w dziale download.(3 link z gory)

@Up. haha pewnie w interze na cheatach jedziesz xD

Jedno Ci powiem. Skilla będziesz miał jak będziesz grać z dobrymi graczami, a nie słabymi. Takim sposobem jakim teraz idziesz nic się nie nauczysz.

Tu są 2 rzeczy potrzebne. Czas(doświadczenie) i wysoki poziom jaki prezentujesz i inni.

@Down. a ściągnąłes dzisiaj wr z tych nowych linkow w tym temacie?

snikersproject1.png
Opublikowano

witam mam problem.. wyskakuje okno "are you cheating? i tam pisze data file is corrupted. Please check you files ! pomozcie ...

Opublikowano

Jak włączasz wr to wyskakuje Ci ShoxGuard czy HackShield? I kiedy ściągałeś i skąd. Bo tyle tych downloadów jest i nie wiem z którą wersją macie problem.

snikersproject1.png
Opublikowano

Up

To nie znaczy że serwer jest zjebany tylko że ty jesteś najwidoczniej lamką bez skilla.

Trza wyrobić skilla będzie jak pograć.

Top:

To pomoże ktoś mi z tym błędęm?

Spierdalaj pizdo lamką to ty jesteś.Niech cie napierdalają 6 Gości na raz to pogadamy

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

@2up ani to ani to... wyskakuje to co napisalem i po tym pisze "if problem pesrsist, please report it [errcode:0]

wersje mam z ich forum chyba 2 albo 3 od góry

Opublikowano

ten serwer jak co nic dobrego nie oferuje . NO narazie jedyną ciekawą propozycją jest to że praktycznie nie ma lagów, 0 lagów porpostu. Powinni dopracować Itemshop, jeśli chcą być konkurencyjni to powinni dodać jakieś nowe bronie F2P.

Opublikowano

To jest BETA! Dlatego też niektórzy mają tyle problemów.

Cały item shop, dmg broni itp. zostanie zmienione. Ponadto dodane zostaną 2 pozostale tryby. Czyli UO i BG. + na koncu bajery takie jak kupony itp.

Jak skończą tlumaczyc wra to będzie po polsku.

@Aa i bronie mają wszystkie. Czyli takie jak na koreanie tylko oni na razie się tym nie zajmują bo to nie jest potrzebne. Po prostu wpuścili tyle graczy żeby wylapac wszystkie błędy i zobaczyć czy serwer jest stabilny itp.

snikersproject1.png
Opublikowano

To jest BETA! Dlatego też niektórzy mają tyle problemów.

Cały item shop, dmg broni itp. zostanie zmienione. Ponadto dodane zostaną 2 pozostale tryby. Czyli UO i BG. + na koncu bajery takie jak kupony itp.

Jak skończą tlumaczyc wra to będzie po polsku.

@Aa i bronie mają wszystkie. Czyli takie jak na koreanie tylko oni na razie się tym nie zajmują bo to nie jest potrzebne. Po prostu wpuścili tyle graczy żeby wylapac wszystkie błędy i zobaczyć czy serwer jest stabilny itp.

Może najpierw zagraj w to, a potem komentuj :huh:

Opublikowano

haha. rozbawiles mnie xD Po 1. grałem w to wcześniej niż Ty. (Zamknięte testy)

Po 2 siedze na tsie i gadam z adminami to wiem. Po 3 na forum serwa masz pelno info o tym. Po 4 nie gadaj bzdur

snikersproject1.png
Opublikowano

Jak patrze na te wasze chujowe komenty to rzygać mi się chce. Jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to sie nie wypowiadajcie.

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Sprobuj dzisiejsza wersję ściągnąć. W 1 poście masz linki do downloadu. Jak dalej nie będzie chodzic to pisz na pw bo tu powoli smietnik robie^^

snikersproject1.png
Opublikowano

Panowie, nie palcie Jana :D Przyznajcie się że edytowaliście items.bin :P Usuncie Plik ver.txt w Folderu, WarRock, i uruchomcie naszego Updatera, niech się spatchuje od nowa i będzie po kłopocie.

Opublikowano

Panowie, nie palcie Jana :D Przyznajcie się że edytowaliście items.bin :P Usuncie Plik ver.txt w Folderu, WarRock, i uruchomcie naszego Updatera, niech się spatchuje od nowa i będzie po kłopocie.

daj linka do tego updatera bo mi sie to ściąga tak że praktycznie 0.0kb ;x

graphic.png

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, a mianowicie jak pobieram z Rapid to nie chce mi się pobrać ostatnia 100mb, po prostu pobieranie sie zakończa a w WINRarze jest nieoczekiwany koniec archiwum... Proszę o pomoc!!!! Z góry dzięki, oczywiście w miarę sensowne odp. wynagrodzę.

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

@up

Wylacz antywirusa,zapore itp.To moze blokowac.

@top

Gram i nie jest zle.Nie ma lagow.

Jezeli serwer wystartuje i bedzie platna rejestracja nie widze dla niego przyszlosci ,poniewaz i tak dzieci neo beda grali a normalnych graczy moze to odstraszac.Powinna wam starczyc kasa za same g1.Chytry dwa razy traci.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Spoko ale ja tego wlaczyc nie moge uruchamiam to i moge co najwyzej wyslac problem do microsoftu ...

mam netframeworki chuje muje dzikie weze nie wiem co jest Pomocy?

@edit chcialem zeby ktos to zauwazyl bo jak tak sie przewija to ja przynajmniej tego nie czytam

@edit2 Wystąpił problem z aplikacją wrPsP game updater i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Sygnatura błędu

AppName: updaterwr.exe AppVer: 1.0.0.0 AppStamp:4f8372af

ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.5781 ModStamp:49c4f3df

fDebug: 0 Offset: 00012afb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...