Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

175you

aeza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
MacGiver Nic sie nie stanie po za tym po co wbijac 99 lv ?niemozna rozdawac um tak samo statow ??

Nom, nie można.

hisa.jpg
Opublikowano

te 4 lvele i tak mnie nie zbawią mam 95 i 50% wbije i będę robił nie wiem co wsumie tutaj można tutaj tylko expić może poszukam jakiegoś bossa którego dam rade bez poli ubić wie ktoś co się stało ze zjawą bo od reseta jej nie wiedziałem a co do skill hacka to i tak woje z silnym i aura podają po seri skill chyba że nie trafie

Opublikowano

Hydranos^ musze cie rozczarowac to forum dla hackerow i z chackami xD tak jest w logo.

Ale co racja to racja co to jest wbic 90+ bez hackow.....banał. xD a co do zjawy

to sie wziela zjawila gdzie indziej xP

!

Koniec konta.

Opublikowano

Raczej wątpie zeby robili nowy reset serva bo z tego co wiem to BETA byla do 17 wrzesnia;P wszyscy w hwangach biegali itp.ale teraz mialo byc juz niebeta i co sie stalo to nie wiem.ale mogą usunąc postacie bo przeważnie po becie do rejestracji dodawali znaczki zeby nooby sie nie logowaly a tu nawet po becie niebylo znaczkow;P i komendy GM-a dzialaly

Opublikowano

GM był na MSN i się go zapytałem, i odpowiedział, że server ma grubszy restart, i przenoszą go na inny hosting, by zmniejszyc lagi ;>

Opublikowano

ktos sie juz moze zalogowac??

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo serwer już na stałe off bo od 14 nie można się zalogować, ale to kwestia czasu. Zobaczymy jutro, jeśli nie będzie można się zalogować to serwer off.

Metale będą podobno jutro po 100k ale tak jak napisałam serwer narazie off.

Opublikowano
Server do godziny 20-00 powinien być "ON".

Pozdrawiam.

do czy od ???

bo nie wiem czy to literowka czy serw zamykaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...