Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

175you

aeza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ktos wie kiedy Magiczne metale na servie 175yopu beda po 100k an nie po 50kk???

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POwiem wam tak.. Metale beda moze jotro ale watpie ze za 100k, bedzie tak jak ostatnio wszyscy mysleli ze pottanieja a GM zrobi za 100kk xD wcale sie nie zdziwie a poza tym, Anett ale ty masz krzywy ryj. xP

@3x down Ja nie pokaze twarzy bo by was oslepila moja uroda xD Bujaj trampki bo nie gadalem do ciebie, Inwalido. i nie dodawaj swojego zdjecia bo forum padnie. xD

Koniec konta.

Opublikowano

Na moje oko cos robia z tym servem ale napewno trzeba bedzie od nowa postac zakładac

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie robia reseta, a jezeli tak to kamienie beda za 100k. wiec trza bedzie ich w pizdu kupic przed zwiekszeniem cen xD Ale watpie zeby reseta robili. Az tak pojebane te mongoly nie sa zeby robic 2 reseta w ciagu 1 tygodnia .

@down A co z moja sygna jest nie tak???? za dluga??? to niech nie daja tyle miejsca xD

Koniec konta.

Opublikowano

Jak znowu usuneli postacie to wbijam na longjuYT2 bo juz nie mam sily do tego serva;/ albo poprostu ktos chcial zeby nooby sie nie logowaly i wymyslil ze postacie usuneli a moze cos dodają lub bugi usuwają ehhhh.... masakra ale chociarz mam jeszcze woja 87lvl na longjuyt2 wiec sobie tam wbije;P

Opublikowano

Weźcie ;/... jak usuną postacie i drop yang będzie 1 yang na godine a metale po 10kkkkkkk to sie zabije ;d

Opublikowano

A i mi sie zdaje ze resetuja konta , patrzcie co mam jak wchodze w ranking :

Server Error in '/' Application.
ERROR [HY000] [MySQL][ODBC 5.1 Driver]Can't connect to MySQL server on '125.91.11.82' (10061)
ERROR [HY000] [MySQL][ODBC 5.1 Driver]Can't connect to MySQL server on '125.91.11.82' (10061)
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.Odbc.OdbcException: ERROR [HY000] [MySQL][ODBC 5.1 Driver]Can't connect to MySQL server on '125.91.11.82' (10061)

Source Error:

Line 94:             else if (listType == 3 || listType == 4)
Line 95:             {
Line 96:                 ds = new GameDb_Handler.ChaHandler().ReadRankList("level", 50);
Line 97:                 dv = ds.Tables[0].DefaultView;
Line 98:             }

Source File: d:\mt2wwwroot\List.ascx.cs    Line: 96

Stack Trace:

[OdbcException (0x80131937): ERROR [HY000] [MySQL][ODBC 5.1 Driver]Can't connect to MySQL server on '125.91.11.82' (10061)
ERROR [HY000] [MySQL][ODBC 5.1 Driver]Can't connect to MySQL server on '125.91.11.82' (10061)]
   SqlDatabase.OdbcHelper.errorProcess(Exception O) +6
   SqlDatabase.OdbcHelper.getDataSet(OdbcCommand O11) +119
   SqlDatabase.OdbcHelper.getDataSet(String O1l, Boolean O10l10lOO0Ol1Oll10O) +109
   SqlDatabase.OdbcHelper.getDataSet(String OO1) +6
   GameDb_Handler.ChaHandler.ReadRankList(String O0000, Int32 Ollll) +235
   List.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in d:\mt2wwwroot\List.ascx.cs:96
   System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +15
   System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +34
   System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +47
   System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +131
   System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1061

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

Opublikowano

w is jest zwoj ale wyglada jak wymiana bonow(zaczarowanie przedmiotu) kosztuje okolo 10 pkt (chyba)

@down Mlodzian nie pisz bo na privach gra sie dla funu a nie dla ranku. I tak wgl co to ma wspolnego z tym tematem????? typowy offtop

@3x down Ahaaaaa a ja mam ciutke wiecej xP. Ale to po chuj tyle miejsca daja???????

Koniec konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...